31 LLM Programok ban ben Pénzügyi jog 2024

LLM Programok ban ben Pénzügyi jog 2024Filter
    • Brighton, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A Sussex Jogi Iskola nemzetközi, ösztönző tanulási környezetet biztosít az Ön számára, hogy tudásaira építhessen. Tanulhat a mai vezető ügyvédektől - a világ vezető kutatásai alátámasztják tanításunkat.

    • London, Egyesült Királyság
    • UK Online, Egyesült Királyság

    Részidő

    24 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Az LLM Banking and Debt Finance egy innovatív, rugalmas program, amely mélyreható ismereteket nyújt a banki és adósságfinanszírozásról a gyakorlatban, beleértve azt a képességet, hogy összetett jogi szabályokat alkalmazzon a valós problémákra. Lehetősége nyílik arra, hogy felfedezze a bankok szabályozását, különös tekintettel a kockázatkezelésre, valamint a bankok és ügyfeleik közötti kapcsolatra az angol törvények értelmében.

    • Bern, Svájc

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Jogot végzett, és szeretné megtenni a következő lépést karrierjében vagy a tudományos életben? Ha igen, akkor jó úton jársz. A WTI TRAIL+ programja olyan jogi háttérrel rendelkező hallgatókat és szakembereket céloz meg, akik érdeklődnek a nemzetközi gazdasági jogra specializálódva a globális gazdaság, valamint a kereskedelmi és befektetési megállapodások interdiszciplináris tanulmányozásával.

    • Hartford, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A UConn School of Law biztosítási jogi LLM programja az Egyesült Államokból és a világ minden tájáról érkező jogászok és hallgatók számára a legjobb célpont, akik komoly diplomás képzésre vágynak a biztosítási és pénzügyi szolgáltatások jogában. Köszönhetően a történelmi Hartfordban, Connecticutban – a híres "biztosítási fővárosban" és a legnagyobb globális biztosítótársaságok székhelyén - diákjaink az ország legkifinomultabb biztosítási jogi szakértőinél tanulnak. New York és Boston mindössze két órányira, a Connecticut állambeli Fairfield megye, az Egyesült Államok fedezeti alapok fővárosa pedig még közelebb van.

    • Zürich, Svájc

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol, Német

    Ez a szakterület mélyreható továbbképzést kínál a nemzeti és a nemzetközi pénzügyi piaci jog területén, és megvizsgálja a banki, biztosítási és pénzügyi törvények jelenlegi magánjogi és szabályozási alapjait, valamint keretfeltételeit.

    • Rotterdam, Hollandia

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a közös program egy tanévet ölel fel, és három félévre oszlik. Neves egyetemeken tanulhat nemzetközi és ösztönző környezetben. A program a jog általános gazdasági elemzésére összpontosít, majd ezt követően három különböző pályán választható szakirányú kurzusok következnek. Ezek a következők: Public & International track, a Markets, Corporations & Regulators track és az Innovation & Intellectual Property track. A tanévet a szakdolgozat megírásával fejezed be.

    • Luxembourg City, Luxemburg

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol, Francia

    A program egyedülálló lehetőséget kínál a diákoknak az európai büntetőjog gyorsan növekvő területének feltárására, különös tekintettel a gazdasági és pénzügyi büntetőjogra.

    • Washington, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az LLM fokozatra pályázóknak összesen 24 kredit órát kell teljesíteniük, ideértve az írásbeli munkakövetelményt kielégítő tanfolyamot is.

    • London, Egyesült Királyság
    • Online

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A vállalati pénzügyekre vonatkozó ismeretek elengedhetetlenek az ügyvédek, bankárok és finanszírozók számára, akik szakmai készségeket kívánnak fejleszteni a vállalati adománygyűjtésben, az üzletszerkezetekben és a tranzakciók kezelésében. Ez a kurzus fokozott képzettséget nyújt a szakemberek számára, akik technikailag igényes és dinamikus globális iparágban dolgoznak vagy terveznek dolgozni.

    • Online United Kingdom

    Teljes idő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Az LLM Banking and Debt Finance Online egy innovatív, rugalmas program, amely a gyakorlatban mélyreható ismereteket nyújt a banki és adósságfinanszírozásról, beleértve azt a képességet, hogy összetett jogi szabályokat alkalmazzon valós problémákra. Lehetősége nyílik arra, hogy felfedezze a bankok szabályozását, különös tekintettel a kockázatkezelésre, valamint a bankok és ügyfeleik közötti kapcsolatra az angol törvények értelmében.

    • Fort Worth, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    Távoktatás

    Angol

  • Teljes idő, Részidő

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A WMU-Cooley Law Graduate Program Vállalati Jog és Pénzügy biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy megoldja kihívást, valós üzleti problémákat útmutatást karunkról aktívan gyakorló peres és tranzakcionális üzleti jog szakemberek.

    • New York, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    Angol

    Diákok keres a LLM banki, vállalati és költségvetési törvény szerez egy kifinomult megbecsülése vállalati struktúra, hogy értik a vonatkozó jogszabályok tőkepiacok és pénzügyi intézmények, és a valódi betekintést célokat és stratégiákat az amerikai vezetők és az üzleti ügyvédek.

    • Frankfurt, Németország

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Ázsiai diplomások, akik jogi, üzleti vagy közgazdasági diplomát szerzettek, és akiknek jó tudományos nyilvántartása van, jogosultak pályázni LL.M.-hez. Nemzetközi Pénzügyi Program. LL.M. A Nemzetközi Pénzügyi Program kiváló interdiszciplináris és gyakorlati szemléletű képzést kínál a nemzetközi és európai banki, értékpapír- és pénzügyi jog területén.

    • Boston, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Míg a 24 kredites banki és pénzügyi jogi LLM egy éves nappali tagozatos tanulmányok alatt teljesíthető, a BU Law számos egyéb beiratkozási lehetőséget kínál az Ön iskolai végzettsége, szakmai tapasztalata, angol nyelvtudása és elhelyezkedése alapján. A kínált több mint 25 kurzusból választhat az Ön igényeinek és érdeklődésének leginkább megfelelő órák és órarendek közül. A Banking & Financial Law program ugyanazt a kihívást jelentő LLM-tanulmányi programot kínál teljes egészében online formátumban, vonzó alternatívát a hazai és nemzetközileg képzett ügyvédek számára, akiknek munkájuk miatt nem vehetnek részt hagyományos bostoni helyszíni programunkon. Az online kurzusokat bentlakásos oktatók oktatják, és nem tesznek különbséget a hallgató átiratában vagy oklevelében. Az online végzettek ugyanazt az átiratot és oklevelet kapják, mint a bentlakásos képzésben részt vevő hallgatók.