LAWSTUDIES.HU

A Legjobb LLM Megtekintése Norvégiában 2019

LLM vagy Master of Laws bevezetést nyújt új területek az őket érdeklő, valamint a lehetőséget, hogy tovább szakosodni területén a jelenlegi gyakorlat, és általában csak azok számára, akik el tiszteletére státuszt a korábbi jogi tanulmányait.

Diákok, akik folytatni LLM (Master of Law) költ 1-2 éves tanuló egy adott területen a jog. A fejlett képzés felkészíti őket dolgozni szakterületek, mint a nemzetközi jog vagy az adójog.

Norvégia (Norge) a legnyugatibb, északi - és valójában a legkeletibb - a három skandináv országban. Norvégia jól ismert a csodálatos és változatos táj. A fjordok, a az ország nyugati részében hosszú keskeny öblök, kétoldalt két oldalán magas hegyek, ahol a tenger behatol a szárazföld belsejébe. A végső felelősség az oktatási terheli a norvég Minisztérium Oktatási és Kutatási.

Kérj Információt A Legjobb Jogi Tanulmányok Norvégiában 2019

Találat Filter

A jogtudományok mestere (Law of the Sea)

UIT The Arctic University of Norway
Campus Nappali 3 félévek Augusztus 2019 Norvégia Tromsø

Az óceánok a Föld felszínének több mint 70 százalékát fedik le. Létfontosságú a kommunikáció, katonai és stratégiai felhasználások, valamint az élő és nem élõ természeti erõforrások számára. Az utóbbi években egyre nagyobb jelentőséggel bír a tengeri biológiai sokféleség. Az LL.M. program célja a jogtörvények hagyományos megközelítésének kiterjesztése a joghatóság kérdéseiről olyan lényeges törvények közé, mint a biológiai erőforrások megőrzése és fenntartható használata, valamint a biológiai sokféleség és a környezet védelme.