Filter
Jogi Mester
Norvégia Tromsø A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Jogi Mesterek az Amerikai Egyesült Tromsø Norvégiában 2019

Az LLM vagy Master of Laws egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát. LLM programok általában nyitva áll azok előtt, akik elsőként szerzett jogi diplomát.

LLM egy posztgraduális jogi diplomát, amelyet követett a diákok, akik szeretnének szakosodni egy adott területen a jog. Diplomások ez a speciális képzés gyakran képzett dolgozni globális jogi környezetben.

Norvégia (Norge) a legnyugatibb, északi - és valójában a legkeletibb - a három skandináv országban. Norvégia jól ismert a csodálatos és változatos táj. A fjordok, a az ország nyugati részében hosszú keskeny öblök, kétoldalt két oldalán magas hegyek, ahol a tenger behatol a szárazföld belsejébe. A végső felelősség az oktatási terheli a norvég Minisztérium Oktatási és Kutatási.

Jogi Mesterek Keresése az Amerikai Egyesült Tromsø Norvégiában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Norvégia
Tromsø
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
UIT The Arctic University of Norway

Az óceánok a Föld felszínének több mint 70 százalékát fedik le. Létfontosságú a kommunikáció, katonai és stratégiai felhasználások, valamint az élő és nem élõ természeti ... [+]

Az óceánok a Föld felszínének több mint 70 százalékát fedik le. Ez létfontosságú a kommunikáció, a katonai és stratégiai felhasználások, valamint az élő és nem élő természeti erőforrások számára. Az utóbbi években egyre nagyobb jelentőséggel bír a tengeri biológiai sokféleség. Az LL.M. program célja a jogtörvények hagyományos megközelítésének kiterjesztése a joghatóság kérdéseiről olyan lényeges törvények közé, mint a biológiai erőforrások megőrzése és fenntartható használata, valamint a biológiai sokféleség és a környezet védelme. Bár a tanulmányi programnak világos globális profilja van, külön sarkvidéki dimenzióval is rendelkezik. Az északi sarkvidék nagy része tengeri területekből áll. A globális klímaváltozás egyre inkább ezeknek a területeknek a különböző felhasználási területekre, például a hajózásra, az olaj- és gázkitermelésre, a halászatra és a kutatásra vonatkozik. Az Északi-sarkvidék régiói egyedülálló lehetőségeket kínálnak mind a globális, mind a regionális jogi megközelítések tanulmányozására a tengeri környezet védelmében és megőrzésében. A Tromsøi kutatóközösség világelső a sarkvidéki területeken, beleértve a természettudományokat, a történelmet, a politikatudományt és a jogot. A norvég Polar Intézet a Tromsøi Egyetemen kívül Tromsøban is található. Az LL.M. program célja, hogy bemutassa a diákokat olyan perspektívákhoz, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy javítsák képességeiket a törvény funkciójának megértésében és megtanulják értelmezni.... [-]

Norvégia Tromsø
Augusztus 2019
Angol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul