Filter
Jogi Mester
Norvégia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb LLM Megtekintése Norvégiában 2019

LLM vagy Master of Laws bevezetést nyújt új területek az őket érdeklő, valamint a lehetőséget, hogy tovább szakosodni területén a jelenlegi gyakorlat, és általában csak azok számára, akik el tiszteletére státuszt a korábbi jogi tanulmányait.

Diákok, akik folytatni LLM (Master of Law) költ 1-2 éves tanuló egy adott területen a jog. A fejlett képzés felkészíti őket dolgozni szakterületek, mint a nemzetközi jog vagy az adójog.

Norvégia (Norge) a legnyugatibb, északi - és valójában a legkeletibb - a három skandináv országban. Norvégia jól ismert a csodálatos és változatos táj. A fjordok, a az ország nyugati részében hosszú keskeny öblök, kétoldalt két oldalán magas hegyek, ahol a tenger behatol a szárazföld belsejébe. A végső felelősség az oktatási terheli a norvég Minisztérium Oktatási és Kutatási.

Kérj Információt A Legjobb Jogi Tanulmányok Norvégiában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Norvégia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
UIT The Arctic University of Norway

Az óceánok a Föld felszínének több mint 70 százalékát fedik le. Létfontosságú a kommunikáció, katonai és stratégiai felhasználások, valamint az élő és nem élõ természeti ... [+]

Az óceánok a Föld felszínének több mint 70 százalékát fedik le. Ez létfontosságú a kommunikáció, a katonai és stratégiai felhasználások, valamint az élő és nem élő természeti erőforrások számára. Az utóbbi években egyre nagyobb jelentőséggel bír a tengeri biológiai sokféleség. Az LL.M. program célja a jogtörvények hagyományos megközelítésének kiterjesztése a joghatóság kérdéseiről olyan lényeges törvények közé, mint a biológiai erőforrások megőrzése és fenntartható használata, valamint a biológiai sokféleség és a környezet védelme. Bár a tanulmányi programnak világos globális profilja van, külön sarkvidéki dimenzióval is rendelkezik. Az északi sarkvidék nagy része tengeri területekből áll. A globális klímaváltozás egyre inkább ezeknek a területeknek a különböző felhasználási területekre, például a hajózásra, az olaj- és gázkitermelésre, a halászatra és a kutatásra vonatkozik. Az Északi-sarkvidék régiói egyedülálló lehetőségeket kínálnak mind a globális, mind a regionális jogi megközelítések tanulmányozására a tengeri környezet védelmében és megőrzésében. A Tromsøi kutatóközösség világelső a sarkvidéki területeken, beleértve a természettudományokat, a történelmet, a politikatudományt és a jogot. A norvég Polar Intézet a Tromsøi Egyetemen kívül Tromsøban is található. Az LL.M. program célja, hogy bemutassa a diákokat olyan perspektívákhoz, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy javítsák képességeiket a törvény funkciójának megértésében és megtanulják értelmezni.... [-]

Norvégia Tromsø
Augusztus 2019
Angol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul