LAWSTUDIES.HU

Távoktatás Nemzetközi kereskedelmi jog LL.M-k Keresése Gambiában 2020

LLM vagy Master of Laws bevezetést nyújt új területek az őket érdeklő, valamint a lehetőséget, hogy tovább szakosodni területén a jelenlegi gyakorlat, és általában csak azok számára, akik el tiszteletére státuszt a korábbi jogi tanulmányait.

A nemzetközi kereskedelmi jogi tanfolyamok segíthetik a jelenlegi és a jövőbeli ügyvédek felkészülését egy nagyon összetett és bővülő jogi szakterületre. Az osztályok közé tartozhatnak a nemzetközi pénzügyi és befektetési jog, kereskedelmi szerződések, kétoldalú és többoldalú szabadkereskedelmi megállapodások, valamint a külkereskedelmi szabályok.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Az extrém erőforrások hiánya és a gyenge gazdasági helyzet tette Gambia rossz választás azok számára, akik a felsőfokú oktatásban. Bár a száma művelt Gambiai van a nő, még mindig jóval alacsonyabb, mint a nemzetközi átlag.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Nemzetközi kereskedelmi jog Jogi Mesterdiplomák Gambiában 2020

1 Találatok Nemzetközi kereskedelmi jog, Gambia, Távoktatás Filter

Online LLM in International Law and Treaty Law

EUCLID (Euclid University)
On-line Nappali Részidős oktatás 8 - 18 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Washington Gambia Gambia Online + 3 további