Távoktatás Nemzetközi kereskedelmi jog Jogi Diplomák Keresése Afrikában 2020

Törvény iskolai végzettséggel és az ügyvédek rendszeresen alkalmaz egy LL.M. szerezni szakértelem egy speciális jogterületet, például adózási törvény vagy a nemzetközi jog, vagy áthelyezni egyik gyakorlati területről a másikra.Növekedése miatt a globalizáció és a nemzetközi kereskedelem az üzleti világnak szüksége van szakértelmét az ügyvédek, akik alapos ismeret… Tovább

Törvény iskolai végzettséggel és az ügyvédek rendszeresen alkalmaz egy LL.M. szerezni szakértelem egy speciális jogterületet, például adózási törvény vagy a nemzetközi jog, vagy áthelyezni egyik gyakorlati területről a másikra.

Növekedése miatt a globalizáció és a nemzetközi kereskedelem az üzleti világnak szüksége van szakértelmét az ügyvédek, akik alapos ismeretekkel a nemzetközi jogot. Ezért szinte minden multinacionális cég bérel egy ügyvédet, aki LLM Nemzetközi Kereskedelmi Jogi.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Akkor is, ha úgy dönt, Kelet-Afrika mitológiai, varázslatos Tanzánia, Szenegál, a föld Teranga vagy Dél-Afrikában, a széles lehetőségeket áztassa, és szolgálja a kutatás Afrikában lesz elsöprő.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Nemzetközi kereskedelmi jog Jogi Mesterképzések Afrikában 2020

Kevesebb

Pôle Universitaire Euclide
Washington, USA + 4 Több

Nemzetközi szervezetek

Nemzetközi szervezetek Kevesebb
LLM
01 September 2020
Nappali
Részidős oktatás
8 hónap
Angol
On-line