LAWSTUDIES.HU

Távoktatás Nemzetközi adójog LLM Képzések Keresése Észak Amerika 2020

A speciális LL.M. mértékben lehetővé teszi, hogy fokozzák ügyvédi vagy módosítani a szakértelem egy adott területen a jog. Egy speciális koncentráció egy adott területen nyithat új lehetőségeket.

A LLM adóról szóló törvény program a teljes tanulmány az adó törvényt, mely az ingatlan, trösztök, partnerség stb modulok célja, hogy felkészítse ügyvédek a műszaki szempontból adó gyakorlat, míg a fejlődő mélyreható megértését a politika alapjául szolgáló adótörvények .

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

A belföldi civilizációk modern birodalmak, Észak-Amerikában rengeteg gyakorlati oktatási lehetőségeket kínálnak a tudósok. Töltött egy sor különböző kultúrák, a diákok önképzésre jól lekerekített módon.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Nemzetközi adójog Jogi Tanulmányok Észak Amerika 2020

1 Találatok Nemzetközi adójog, Észak Amerika, Távoktatás Filter

LL.M. a határokon átnyúló befektetések adóztatásában

University of Miami School of Law
Campus On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Tampa + 1 további

Ez a képzési program ideális olyan diákok számára, akik a nemzetközi adójogot fontos szerepet játszanak szakmai pályafutásuk során, szilárd alapot nyújtanak saját hazai adórendszerükben, és elég tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy saját kérdéseiket a programhoz hozzák.