LAWSTUDIES.HU

A Legjobb Jogi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Stirling az Egyesült Királyságban 2019

LLM vagy Master of Laws bevezetést nyújt új területek az őket érdeklő, valamint a lehetőséget, hogy tovább szakosodni területén a jelenlegi gyakorlat, és általában csak azok számára, akik el tiszteletére státuszt a korábbi jogi tanulmányait.

LLM egy posztgraduális program joghallgatók, akik magas szintű képzés és tudás egy adott területen. Szakterület területek magukban foglalhatják a kereskedelmi jog, pénzügy, emberi jogok, adójog, és a nemzetközi üzleti jog.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Stirling történelmileg az egyik királyi erődök Királyság of Scotland. Most már otthont a University of Stirling, amely a 11 és 12 ezer diák, ami több mint 80 nemzetiség.

Jogi Mesterek (LLM) Keresése az Amerikai Egyesült Stirling az Egyesült Királyságban 2019

Találat Filter

LLM a nemzetközi energiajogban és politikában

University of Stirling
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 27 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Ezen a mesterkurzuson feltárja az energia, a környezet, a beruházások és a szabályozás közötti kereszteződést. Szakértõi munkatársak jöttek össze, hogy a diplomások számára alaposan megértsék az energiajogot és politikát, valamint a befektetési jog, a környezetvédelmi politika, az energiagazdálkodás és a közgazdaságtan kulcsfontosságú területeit.

LLM / MSc környezetvédelmi politika és irányítás

University of Stirling
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Ez a mesterképzés foglalkozik ezekkel az aggodalmakkal és vázolja a lehetséges megoldásokat, lehetővé téve Önnek a bolygón tartós és pozitív hatással járó készségek és szakértelem kifejlesztését.