LAWSTUDIES.HU

A Legjobb Jogi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Poole az Egyesült Királyságban 2019

Az LL.M. az első lépés a tudósok számos országban. Bemutatja sok lehetőséget, hogy szakosodnak egy adott területen, vagy hogy végezzen alapos kutatást. Azt is hasznosnak bizonyul a doktori szintű jogi diplomát.

Diákok, akik folytatni LLM (Master of Law) költ 1-2 éves tanuló egy adott területen a jog. A fejlett képzés felkészíti őket dolgozni szakterületek, mint a nemzetközi jog vagy az adójog.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Dorset két egyetem és három különálló főiskolák. Bizonyíték van arra, periodikus lakosság azóta 8000-ben, és az első állandó telepesek ie 3000 körül, így a város hosszú története van.

Jogi Mesterek (LLM) Keresése az Amerikai Egyesült Poole az Egyesült Királyságban 2019

Találat Filter

LLM a nemzetközi kereskedelmi jogban

Bournemouth University
Campus Nappali 12 - 16 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Poole

Az ősi selyem- és fűszerműveken alapított nemzetközi kereskedelem és kereskedelem a mai gazdaság egyik legjelentősebb tevékenységévé vált.