Jogi Diploma az Amerikai Egyesült Bradford az Egyesült Királyságban

A Legjobb Jogi Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Bradford az Egyesült Királyságban 2018

LLM

Az LLM vagy Master of Laws egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát. LLM programok általában nyitva áll azok előtt, akik elsőként szerzett jogi diplomát.

LLM (Master of Law) egy fejlett jogi diplomát, amely segít felkészíteni a hallgatókat speciális jogi képzés. Tanfolyama gyakran össze a kutatás, a tanfolyam, és a dolgozat. LLM programok gyakran 1-2 év alatt fejezik be.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Bradford öt felsőoktatási intézményt, és az utóbbi időben már dicsérték a Ofsted számára iskolai eredményeket. Vannak National Media Museum, Bradford Ipari Múzeum, forráspont Hall Múzeum és Művészeti Galéria nevű Bradford 1 Galéria.

Jogi Tanulmányok Keresése az Amerikai Egyesült Bradford az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet

LLM Nemzetközi Jogi Tanulmányok

University of Bradford School of Management
Campus Nappali 12 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Bradford

Az LLM Nemzetközi Jogi Tanulmányok célja, hogy egy izgalmas és ösztönző tanulmányi program, amely úgy véli jogot a nemzetközi társadalmi, gazdasági és politikai környezetben. [+]

Az LLM nemzetközi jogi tanulmányok célja, hogy egy kihívást jelentő és ösztönző tanulmányi program, amely figyelembe veszi a jogot a nemzetközi társadalmi, gazdasági és politikai környezetben. A négy alapmodul tanulmányozza a legfontosabb globális jogi kérdések részletes megértését, és összpontosít a készségek fejlesztésére a kutatáshoz; elemezni és megvitatni fontos kérdéseket a nemzetközi jogban, az emberi jogokban és a jogi elméletben. Ők is felkészülnek a végső része a mester program, amely a disszertáció, amelyen keresztül lehetősége van arra, hogy tanulmányozza egy adott témát a választás részletesen. A felajánlott opcionális modulok lehetővé teszik, hogy a globális vagy az EU-val kapcsolatos jogi kérdésekre összpontosítson.... [-]