Jogi Mester (LLM) az Amerikai Egyesült Somerset az Egyesült Királyságban

A Legjobb LL.M-k az Amerikai Egyesült Somerset az Egyesült Királyságban 2018

LLM

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

Azok, akik a szakmai jogi diplomát is folytatni fejlett tudományos fokozatot Masters of Law, ami rövidebb, mint LLM. Ahhoz, hogy a kurzus, akkor kell az első fokú jogi és tapasztalatokra. A felajánlott számos országban szerte a világon.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

LL.M-k Keresése az Amerikai Egyesült Somerset az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet

LLM Nemzetközi Jogi Tanulmányok

University of Bradford School of Management
Campus Nappali 12 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Bradford

Az LLM Nemzetközi Jogi Tanulmányok célja, hogy egy izgalmas és ösztönző tanulmányi program, amely úgy véli jogot a nemzetközi társadalmi, gazdasági és politikai környezetben. [+]

Az LLM nemzetközi jogi tanulmányok célja, hogy egy kihívást jelentő és ösztönző tanulmányi program, amely figyelembe veszi a jogot a nemzetközi társadalmi, gazdasági és politikai környezetben. A négy alapmodul tanulmányozza a legfontosabb globális jogi kérdések részletes megértését, és összpontosít a készségek fejlesztésére a kutatáshoz; elemezni és megvitatni fontos kérdéseket a nemzetközi jogban, az emberi jogokban és a jogi elméletben. Ők is felkészülnek a végső része a mester program, amely a disszertáció, amelyen keresztül lehetősége van arra, hogy tanulmányozza egy adott témát a választás részletesen. A felajánlott opcionális modulok lehetővé teszik, hogy a globális vagy az EU-val kapcsolatos jogi kérdésekre összpontosítson.... [-]