LLM az Amerikai Egyesült Lincolnshire az Egyesült Királyságban

A Legjobb Jogi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Lincolnshire az Egyesült Királyságban 2018

LLM

Az LLM vagy Master of Laws egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát. LLM programok általában nyitva áll azok előtt, akik elsőként szerzett jogi diplomát.

Azok, akik a szakmai jogi diplomát is folytatni fejlett tudományos fokozatot Masters of Law, ami rövidebb, mint LLM. Ahhoz, hogy a kurzus, akkor kell az első fokú jogi és tapasztalatokra. A felajánlott számos országban szerte a világon.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

LL.M-k Keresése az Amerikai Egyesült Lincolnshire az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet

Mester Nemzetközi Üzleti Jog

University of Lincoln
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2018 Egyesült Királyság Lincolnshire + 1 további

Az LLM nemzetközi üzleti törvény célja a jogi diplomások és szakemberek, akik szeretnék fejleszteni a speciális jogi szakértelem szükséges a mai világgazdaságban. [+]

Az LLM nemzetközi üzleti törvény célja a jogi diplomások és szakemberek, akik szeretnék fejleszteni a speciális jogi szakértelem szükséges a mai világgazdaságban.

A nemzeti határok jelentősége csökken, és a nemzetközi kereskedelmet és kereskedelmi kapcsolatokat szabályozó jog átfogó ismerete rendkívül fontos. Ez a program lehetőséget nyújt arra, hogy alapos ismereteket fejlesszen ki a törvényi és rendeleti előírásokról, amelyek a határokon átívelő vállalati és kereskedelmi tevékenységeket szabályozzák.

Lehetővé teszi számodra, hogy tükrözzük a világgazdaság szabályozásához szükséges jogi szabályok magán és állami dimenzióit, ez a program arra törekszik, hogy felkészüljön Önre a vállalatok, magánszemélyek és államok közötti jogi kapcsolatok változó és dinamikus jellegére.... [-]