Filter
Jogi Mester
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Munkajogi tanulmányok LLM-k Áttekintése Nyugat-Európa 2020

Az LL.M. az első lépés a tudósok számos országban. Bemutatja sok lehetőséget, hogy szakosodnak egy adott területen, vagy hogy végezzen alapos kutatást. Azt is hasznosnak bizonyul a doktori szintű jogi diplomát.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Munkajogi tanulmányok LLM Képzések Áttekintése Nyugat-Európa 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Munkajogi tanulmányok, Nyugat-Európa

Diplomák
Helyszín
Nyugat-Európa
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Leiden University

A munkajog már nem pusztán nemzeti kérdés. Ezért minden munkaügyi jogász gyakorlatában elengedhetetlen a munkajog globális és európai dimenziójának ismerete és megértése. ... [+]

Munkajogi tanulmányok Jogi Diplomák Nyugat-Európa 2020.

A gazdaság globalizációjával a munkajog is globális témává vált. A vállalati társadalmi felelősségvállalás és a tisztességes munka olyan normákká válnak, amelyeket minden vállalatnak és államnak meg kell felelnie. Különféle szabályok és mechanizmusok léteznek a munkajogok előmozdítása és biztosítása érdekében, ideértve az ILO egyezményeit, az Európai Unió irányelveit, az emberi jogi szerződéseket, valamint az OECD és az ENSZ irányadó elveit .

Ez a program egyedülálló a világon, mivel ezeket a szabályokat és mechanizmusokat elsősorban jogi szempontból tanulmányozza és összehasonlítja, szem előtt tartva a különbséget a könyvekben szereplő törvények és a gyakorlatban érvényes törvények között, valamint a különféle különféle lehetőségek szempontjából. gazdasági, társadalmi, politikai és kulturális összefüggések.... [-]

Hollandia Leiden Hága
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul