Filter
Jogi Mester
Afrika A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Munkajogi tanulmányok Jogi Mesterképzések Áttekintése Afrika 2020

LLM a latin Legum Magister, jelezve, Master of Laws. A Master of Laws (LL.M.) Program az amerikai törvény egy egyéves posztgraduális program. Külföldi jogi diplomával, akik sikeresen befejezik a program elnyerte a diplomát "LL.M. az amerikai jog."

Akkor is, ha úgy dönt, Kelet-Afrika mitológiai, varázslatos Tanzánia, Szenegál, a föld Teranga vagy Dél-Afrikában, a széles lehetőségeket áztassa, és szolgálja a kutatás Afrikában lesz elsöprő.

Munkajogi tanulmányok LL.M-k Áttekintése Afrika 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Munkajogi tanulmányok, Afrika

University of Johannesburg

A LLM a munkajogban (egyéves teljes munkaidős vagy kétéves részidős tanulmányok) lehetőséget nyújt a hallgatók számára, hogy fejlett szinten fejlesszék szellemi és elméle ... [+]

A LLM a munkajogban (egyéves teljes munkaidős vagy kétéves részidős tanulmányok) lehetőséget nyújt a hallgatók számára, hogy fejlett szinten fejlesszék szellemi és elméleti kompetenciáikat, és megerősítsék képességüket a munkajog megértésében kritikus szempontból az alapelvek elemzése.

modulok

A munkajogi LLM a következő kötelező modulokból áll:

A MODUL NEVE

Program formátum A modulokat heti és intenzív formátumban kombinálva mutatják be. Az előadások hétköznap 18:00 és 20:00 között zajlanak, hogy a napközben dolgozó hallgatókat befogadják.Minimális felvételi követelmény Általánosságban elmondható, hogy a felvételi minimumkövetelményként a hallgatóknak átlagosan 65% -ot kell elérniük az LLB-fokozatú jogi tantárgyaknál.ösztöndíjak Lehetőség van túrákra is. Kérjük, forduljon Daphney Nemakhavhani asszonyhoz (011 559 4409 vagy daphneyn@uj.ac.za) az érdemi támogatásokkal kapcsolatos további információkért. Ezenkívül azok a hallgatók, akik 2017-ben először jelentkeznek be és két éven belül elvégzik magiszteri diplomájukat, bizonyos feltételek mellett jogosultak a teljes tandíj visszatérítésére (a regisztrációs díj és az IKT-illeték nélkül).Érdeklődés Az információkérések a következőkre irányulhatnak:Mrs. P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus Tel: 011 559 3843, e-mail: phaladim@uj.ac.za, web: www.uj.ac.za/law... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul