LL.M. mexikóvárosban Mexikóban

A Legjobb LL.M-k mexikóvárosban Mexikóban 2018

LLM

Az LLM vagy Master of Laws egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát. LLM programok általában nyitva áll azok előtt, akik elsőként szerzett jogi diplomát.

Az LLM lehetővé teszi, hogy legálisan arbitrázs tussles bármely területén karrier specializáció. A Master of Law ad rengeteg tudás, a legtöbb ember, aki diplomával a diploma szakosodott bármely területén a jogi védelem.

Mexikó az egyik leglátogatottabb turisztikai ország a világon. Az ország mind a trópusi és mérsékelt égövi a diákok a legjobb időt itt. Ha szeretne tanulni a tanfolyam a Nemzeti Autonóm Egyetem Mexikó, ez lesz a ragyogó élet sok szórakozás az országban is.

Mexico City a legnagyobb város és a főváros Mexikóban. Ez is a legtöbb egyetem az országban, beleértve UNAM amely az egyik legrégibb egyeteme a kontinensen. Ez egy ideális hely, hogy a felsőoktatás elérhető áron.

LLM-k Keresése mexikóvárosban Mexikóban 2018

Mutass többet

Masters In Közigazgatási Jog és A Kormányzati Szabályozás

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campus Nappali 2 év July 2018 Mexikó Mexico City

A Jogi Tanszék Autonóm Institute of Mexico kínál a Master of Közigazgatási Jogi és szabályozása, hogy biztosítani kell az alternatív magas szintű jogi oktatás a társadalmi élet igénylő erősen specializált. [+]

A Jogi Tanszék Autonóm Institute of Mexico kínál a Master of Közigazgatási Jogi és szabályozása, hogy biztosítani kell az alternatív jogi magas szintű oktatás a társadalmi élet igénylő speciális és mivel nincs szakértők a látás és a képzés, amely magában foglalja a jobb és a szociális kérdések távlati célja, hogy a legnagyobb társadalmi hasznot.

A Mester egy válasz, hogy az átalakulás, a Közigazgatási és Közigazgatási Jogi hogy hatékonyabban és hatékonyan feladataik módon.

Megnyitó igen dinamikus és nagy technológia, mint például az energia és távközlési ágazatokban fejlesztés; bővítése a piaci viszonyok és az erősödő verseny; A környezet romlása és annak szükségességét, hogy jobban kihasználják a természeti erőforrások, többek között, hogy a megfelelő szociális funkciója az elsőrendű. Jogi ismeretek, mint társadalmi összetevő van hatással elengedhetetlen döntéshozók. Ebben a helyzetben a ITAM alternatívát kínál oktatási háttér és az ismeretek mögött a presztízse a Department of Law, és az a tapasztalat és a minőség területén a gazdaság és a közrend, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a jogi oktatás interdiscipline hozzáadott értéke a legjobb az országban.... [-]