LLM Diploma johor Bahru Malajziában

A Legjobb Jogi Mesterdiplomák johor Bahru Malajziában 2018

LLM

Törvény iskolai végzettséggel és az ügyvédek rendszeresen alkalmaz egy LL.M. szerezni szakértelem egy speciális jogterületet, például adózási törvény vagy a nemzetközi jog, vagy áthelyezni egyik gyakorlati területről a másikra.

LLM (Master of Laws) egy posztgraduális tanulmányokat folytató hallgatók számára jogot. Ez általában tervezték a gyakorló jogászok és a diákok, akik szeretnének ismereteket szerezni egy speciális jog területén, mint például a nemzetközi vagy az adójog.

Malajzia egy szövetségi alkotmányos monarchia Délkelet-Ázsiában. Áll tizenhárom államok és három szövetségi területek és összesen földtömeg a 329.847 négyzetkilométer elválasztva a Dél-kínai-tenger két hasonló méretű régió félsziget Malajzia és malajziai Borneo.

Ez a gyönyörű déli város ismert a kultúra és az idegenforgalom. Aki, nem érdekli a tanulás egy gyönyörű helyen kell menni Johor Bahru. Ez a város híres egyetemek, mint a Raffles Egyetem Iskandar és déli College.

Jogi Diplomák Keresése johor Bahru Malajziában 2018

Mutass többet

Képesség Tanúsítvány Illusztráció

Universal Business Academy
Campus Nappali Nyílt Beiratkozás Malajzia Johor Bahru

Ez a készségformátum-formátum a 12 hónapos határidőn belül arra szolgál, hogy felkészítse a résztvevőket arra, hogy gondolkodjanak és kereskedelmi szakemberekként dolgozzanak. A résztvevők értékes megosztást kapnak a kiemelkedő és tapasztalt illusztrátoroktól, megjelenítőktől, koncepcionális művészektől, tervezők és CG művészektől, hogy tapasztalatokat szerezzenek az ipar szakembereinek valós ismereteiből. [+]

PRAGMATIC SYLLABUSA TAPASZTOTT ART INDUSTRY GYAKORLATOKAT KÉPZETTIPARI RELEVANT CURRICULUMMÉRNÖK TALKS, PANELEK

Tanulmányi időtartam: 1 év Tantervszerkezet

Alapműveletek 1Alapvető művészet 2Art Alapvető 3A képességek vizualizálásaCG AlapvetőDigitális festészetÜzleti készlet [-]