LAWSTUDIES.HU

A Legjobb Jogi Mesterek (LLM) in Struga Macedóniában 2019/2020

A speciális LL.M. mértékben lehetővé teszi, hogy fokozzák ügyvédi vagy módosítani a szakértelem egy adott területen a jog. Egy speciális koncentráció egy adott területen nyithat új lehetőségeket.

LLM (Master of Laws) egy posztgraduális tanulmányokat folytató hallgatók számára jogot. Ez általában tervezték a gyakorló jogászok és a diákok, akik szeretnének ismereteket szerezni egy speciális jog területén, mint például a nemzetközi vagy az adójog.

Macedónia hivatalosan a Macedón Köztársaság, egy olyan ország található a központi Balkán-félszigeten Délkelet-Európában. Ez az egyik az utódállamok az egykori Jugoszlávia, ahonnan kikiáltotta függetlenségét 1991-ben.

Található az északnyugati régióban Macedónia Struga van egy erős oktatási rendszer. Egyetemek International University of Struga és FON Egyetem ad több értéket az oktatási színvonalának Struga. Ezek az egyetemek nem csak, hogy a tudás, hanem a készségek és a minőség a jobb jövőben.

LL.M-k Keresése in Struga Macedóniában 2019/2020

Találat Filter

Illetékese

International University of Struga
Campus Nappali 3 félévek Szeptember 2019 Macedónia Struga

A lelkesedés és a vágy, hogy hozzájáruljanak a felsőoktatás fejlődéséhez, az egyetlen indíték, ami az Euro College - Struga megfelelő képzéséhez vezet. Az első lépések az egyetemekkel kezdődtek