Filter
Jogi Mester
Macedónia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Jogi Mesterképzés Megtekintése Macedóniában 2019/2020

A Master of Laws mértékben, közismert nevén a LL.M., egy speciális posztgraduális jogi diplomát. A jelentkezőknek gyakran már rendelkeznek az első fokú jogi és érdekli mozdította tanulmányaikat a törvény. Megszerzése LL.M. rendelkezik számos előnnyel.

Azok, akik a szakmai jogi diplomát is folytatni fejlett tudományos fokozatot Masters of Law, ami rövidebb, mint LLM. Ahhoz, hogy a kurzus, akkor kell az első fokú jogi és tapasztalatokra. A felajánlott számos országban szerte a világon.

Macedónia 's nagy gazdag természeti és kulturális látnivalók teszik vonzó célponttá a látogatók. Skopje az ország 's politikai, kulturális, gazdasági és tudományos központja, és több egyetemen.

Kérj Információt A Legjobb Jogi Tanulmányok Macedóniában 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Macedónia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
International University of Struga

A lelkesedés és a vágy, hogy hozzájáruljanak a felsőoktatás fejlődéséhez, az egyetlen indíték, ami az Euro College - Struga megfelelő képzéséhez vezet. Az első lépések az ... [+]

Mester a Joghatóságban

Lelkesedés és vágy, hogy hozzájáruljanak a felsőoktatási volt az egyetlen motívum is vezethet, hogy a megfelelő testület Euro Főiskola - Struga. Az első lépések az akadémiai őszinteséggel kezdődtek, az általunk választott módszer nehezebb, de többet igyekszünk ragaszkodni és egy olyan felsőoktatási intézményt felépíteni, aki a világgal lépne fel, olyan intézmény, amely ilyen minőségi keretet biztosít a tanulásra és hozzájárulnak a munkaerő-kutatások fejlesztéséhez. Számos külföldi intézmény és az ország támogatásával motiválva továbbra is biztonságosabb lépéseket tesz minden nehézség nélkül, mivel világos elképzelésünk és küldetésünk van. A brit egyetem, a Kensington College of Business, a híres New grade csoport, a British Business Group európai üzleti kompetenciaközpont (EBCL) kutatóközpontja, amelynek feladata az ipari szabványok megértése. Nagy jelentősége volt az "Amerikai Örökség Egyetem" és a londoni Főiskola - "London City College" támogatásának. Szerettük volna kifejezni nagy köszönetét minden nagykövetnek, kiemelkedő arcnak és intézménynek, akik ellátogattak a campusunkba, és támogattak minket a munkánkban. A 2007/2008-as akadémián az Euro College három karával indult, 2008-ban pedig a Macedóniai Oktatási és Tudományügyi Minisztérium két új intézményt, a Politikai és Európai Tanulmányok Intézetét, a Nemzetközi Gazdasági Fejlesztési Intézetet és az ökológiai gazdálkodás, ami a névváltozás oka volt a "Strugai Nemzetközi Egyetemen".... [-]

Macedónia Struga
Szeptember 2019
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul