LAWSTUDIES.HU

Online Médiatörvény LL.M-k Keresése az Amerikai Egyesült Anglia Egyesült Királyság 2020

LL.M. programok hossza változó, az érték és a mennyiség. A normál program egy év teljes munkaidőben cikket, vagy 2-3 év részmunkaidős tanulmány. A diákok gyakran a tanfolyamok akár szakosodnak egy adott területen, mint például a nemzetközi jog, vagy hozzon létre egy egyéni tanulmányokat, hogy megfeleljen az egyéni érdekek és szakmai igényeket.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Kezdd el Ma Online Médiatörvény Jogi Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Anglia az Egyesült Királyságban 2020

2 Találatok Médiatörvény, Anglia Filter

Jogok Master (LLM) A Média

Informa Connect
On-line Részidős oktatás 15 - 24 hónap Szeptember 2020 Egyesült Királyság London

Fejleszteni kell a média- és szórakoztatási jog alapos és gyakorlati ismereteit. Tudjon meg többet a média- és szórakoztatási szerződésekről, a sporttörvényről, a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokról és még sok másról a vezető szakemberek és tudósok részéről.

LLM, posztgraduális diploma vagy posztgraduális bizonyítvány a technológia, a média és a távközlés területén távoktatással (Queen Mary London University)

Informa Connect
On-line Részidős oktatás Január 2020 Egyesült Királyság London

A Guardian University Guide 2018 által az Egyesült Királyságban a harmadik helyen végzett Jogi Iskola minősítése.