LAWSTUDIES.HU

A Legjobb LLM Képzés Megtekintése Lettországban 2019/2020

A diákok a világ minden tájáról tették a választás egy LLM Lettországban. Diplomás törvény programok Lettországban kiváló minőségű, és a diákok választhatnak, hogy tanulni ebben a gyönyörű országban élvezheti mindazt, amit ez nyújtani tud. Soha nincs egy unalmas nap, mint a diákok felfedezhetik élénk és vidám város lenyűgöző építészeti, bájos és történelmi települések, üdülőhelyek a Balti-tengeren, és a festői nemzeti parkok.

Az LLM Lettországban célja a diákok speciális szakértelmet kívánó jogi területek, mint az európai jog, az emberi jogok, nemzetközi jog, kereskedelmi jog, és a finanszírozásba. Diákok kereső 1 LLM Lettországban részt a tanfolyam szigorú, a kutatás, szemináriumok, szakmai és általában meg kell komponálni 1 diplomamunkám. Az LLM Lettországban kiváló választás azok számára, akik előre pályára váltani, vagy karrier az élességet, és még sokan diplomások tovább dolgozni magáncégeknek, multinacionális cégek, illetve az állami szervezeteket.

Tegye meg a következő lépést a tudományos és szakmai karrierjét egy LLM Lettországban. Tudjon meg többet a programok közül!

Találat Filter

Mester magánjogi

Baltic International Academy
Campus Nappali 3 félévek Nyílt Beiratkozás Lettország Riga

Program: Magánjog Típus: Teljes vizsgálati program