LLM Képzés rigában Lettországban

A Legjobb Jogi Mesterképzések rigában Lettországban 2018

LLM

Az LL.M. az első lépés a tudósok számos országban. Bemutatja sok lehetőséget, hogy szakosodnak egy adott területen, vagy hogy végezzen alapos kutatást. Azt is hasznosnak bizonyul a doktori szintű jogi diplomát.

Diákok, akik folytatni LLM (Master of Law) költ 1-2 éves tanuló egy adott területen a jog. A fejlett képzés felkészíti őket dolgozni szakterületek, mint a nemzetközi jog vagy az adójog.

Lettországban egyaránt költségtérítéses és az államilag finanszírozott felsőoktatásban. Az ország kétféle felsőoktatási kurzusok. Ezek közé tartozik a tudományos és szakmai programok. Három szintje van az egyetemi felsőoktatás - alapképzés, mesterképzés és a doktori képzés. Az éghajlat az ország előnyben részesíti a különböző téli sport-és szabadidős tevékenységek, mint a korcsolyázás, síelés és a jégkorong. A nemzetközi diákok szívesebben tanul Lettországban miatt társadalmi élet, a művészetek és a kulturális intézmények. Az ország kultúrája könnyen alkalmazkodnak.

Riga nem csak a legnagyobb város Lettországban, hanem kereskedelmi és jövedelemtermelő Központ. Riga egy nagy kulturális örökséget Lettország, sőt, ez a város tulajdonában számos oktatási platform. Ezek a platformok szolgálják minden területén az oktatási föld a technikai az üzleti intézmények.

Jogi Mesterképzések Keresése rigában Lettországban 2018

Mutass többet

Mester Magánjogi

Baltic International Academy
Campus Nappali 3 félév Nyílt Beiratkozás Lettország Riga

Program: Magánjog Típus: Teljes vizsgálati program [+]

Program: Magánjog Típus: Teljes vizsgálati program Diploma kell szerezni: Master Hossza: 1,5 év (3 tag) Nyelv : orosz Díj évente : * 1800 EUR (EU diákok számára) / 2500 EUR (nem uniós diákok számára) * Egyéb információ : A kollégium fizetése 165 EUR-tól kezdődik. További információk a szálláslehetőségekről a http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html címen találhatók. További információért lépjen kapcsolatba a felvételi bizottságunkkal vagy látogasson el honlapunkra.

Tanterv

Logika és módszerek a tudományos kutatás Pedagógia és pszichológia a felsőoktatási Elméleti kérdések az állam és a jog Aktuális kérdések a polgári jog Lettországban és az EU:általános rész Ingatlan Jog Kötelmi jog Család és öröklési jog kizárólagos jogok Kereskedelmi jog az EU-ban Nemzetközi polgári eljárás Az üzleti tranzakciók és az adózás jogi személyek Nemzetközi gazdasági jog Jogi szabályozás az üzleti az EU-ban BIZTOSÍTÁS Információs rendszerek és technológiák jogtudomány Jogi szabályozás a verseny Lettországban és az EU Adatok a legális munkaerő kapcsolatok kapcsolódó polgári jog Információs jog Módszertana döntéshozatali folyamat Szakmai gyakorlat Kidolgozása és bemutatása Mester papír [-]