Filter
Jogi Mester
Lettország Riga A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Jogi Mesterdiplomák in Riga Lettországban 2019/2020

LLM vagy Master of Laws bevezetést nyújt új területek az őket érdeklő, valamint a lehetőséget, hogy tovább szakosodni területén a jelenlegi gyakorlat, és általában csak azok számára, akik el tiszteletére státuszt a korábbi jogi tanulmányait.

Diákok, akik folytatni LLM (Master of Law) költ 1-2 éves tanuló egy adott területen a jog. A fejlett képzés felkészíti őket dolgozni szakterületek, mint a nemzetközi jog vagy az adójog.

Lettország, hivatalosan a Lett Köztársaság, egy olyan ország, a balti régió Észak-Európában. Az északról Észtország, a déli Litvánia által, keletre Oroszország, és a délkeleti Fehéroroszország által. A lettek egy balti nép, kultúrájukat tekintve a litvánok. Capital Riga, amely otthont ad a Lettországi Egyetem több mint 23000 beiratkozott diákok.

Riga nem csak a legnagyobb város Lettországban, hanem kereskedelmi és jövedelemtermelő Központ. Riga egy nagy kulturális örökséget Lettország, sőt, ez a város tulajdonában számos oktatási platform. Ezek a platformok szolgálják minden területén az oktatási föld a technikai az üzleti intézmények.

LL.M-k Keresése in Riga Lettországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Lettország
Riga
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Baltic International Academy

Program: Magánjog Típus: Teljes vizsgálati program ... [+]

Program: Magánjog Típus: Teljes vizsgálati program Diploma kell szerezni: Master Hossza: 1,5 év (3 tag) Nyelv : orosz Díj évente : * 1800 EUR (EU diákok számára) / 2500 EUR (nem uniós diákok számára) * Egyéb információ : A kollégium fizetése 165 EUR-tól kezdődik. További információk a szálláslehetőségekről a http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html címen találhatók. További információért lépjen kapcsolatba a felvételi bizottságunkkal vagy látogasson el honlapunkra.

Tanterv

Logika és módszerek a tudományos kutatás Pedagógia és pszichológia a felsőoktatási Elméleti kérdések az állam és a jo... [-]
Lettország Riga
Nyílt Beiratkozás
Angol,Orosz
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul