Filter
Jogi Mester
Lettország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb LLM Képzés Megtekintése Lettországban 2019/2020

A diákok a világ minden tájáról tették a választás egy LLM Lettországban. Diplomás törvény programok Lettországban kiváló minőségű, és a diákok választhatnak, hogy tanulni ebben a gyönyörű országban élvezheti mindazt, amit ez nyújtani tud. Soha nincs egy unalmas nap, mint a diákok felfedezhetik élénk és vidám város lenyűgöző építészeti, bájos és történelmi települések, üdülőhelyek a Balti-tengeren, és a festői nemzeti parkok.

Az LLM Lettországban célja a diákok speciális szakértelmet kívánó jogi területek, mint az európai jog, az emberi jogok, nemzetközi jog, kereskedelmi jog, és a finanszírozásba. Diákok kereső 1 LLM Lettországban részt a tanfolyam szigorú, a kutatás, szemináriumok, szakmai és általában meg kell komponálni 1 diplomamunkám. Az LLM Lettországban kiváló választás azok számára, akik előre pályára váltani, vagy karrier az élességet, és még sokan diplomások tovább dolgozni magáncégeknek, multinacionális cégek, illetve az állami szervezeteket.

Tegye meg a következő lépést a tudományos és szakmai karrierjét egy LLM Lettországban. Tudjon meg többet a programok közül!

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Lettország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Baltic International Academy

Program: Magánjog Típus: Teljes vizsgálati program ... [+]

Program: Magánjog Típus: Teljes vizsgálati program Diploma kell szerezni: Master Hossza: 1,5 év (3 tag) Nyelv : orosz Díj évente : * 1800 EUR (EU diákok számára) / 2500 EUR (nem uniós diákok számára) * Egyéb információ : A kollégium fizetése 165 EUR-tól kezdődik. További információk a szálláslehetőségekről a http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html címen találhatók. További információért lépjen kapcsolatba a felvételi bizottságunkkal vagy látogasson el honlapunkra.

Tanterv

Logika és módszerek a tudományos kutatás Pedagógia és pszichológia a felsőoktatási Elméleti kérdések az állam és a jo... [-]
Lettország Riga
Nyílt Beiratkozás
Angol,Orosz
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul