Filter
Jogi Mester
Lengyelország Wrocław A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Jogi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Wrocław Lengyelországban 2019/2020

LLM a latin Legum Magister, jelezve, Master of Laws. A Master of Laws (LL.M.) Program az amerikai törvény egy egyéves posztgraduális program. Külföldi jogi diplomával, akik sikeresen befejezik a program elnyerte a diplomát "LL.M. az amerikai jog."

LLM (Master of Law) egy fejlett jogi diplomát, amely segít felkészíteni a hallgatókat speciális jogi képzés. Tanfolyama gyakran össze a kutatás, a tanfolyam, és a dolgozat. LLM programok gyakran 1-2 év alatt fejezik be.

Mint sok más EU-országban, Lengyelországban kínál olcsó, vagy akár ingyenes oktatás EU-s diákok. Leendő hallgatók közvetlenül alkalmazni kell a választott lengyel intézménynek. A Varsói Egyetemen, például díjak között 1300 £ és £ 2,500 évente az angol nyelvtanfolyamok.

Wrocław tekinthető a harmadik legnagyobb oktatási központ Lengyelországban. Harminc ismert intézmény, több mint 135.000 diák. A Wrocław Egyetem a város kínál egészséges iskolai környezet, a helyi és a külföldi diákok számára.

LLM-k Keresése az Amerikai Egyesült Wrocław Lengyelországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Lengyelország
Wrocław
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Wroclaw

University of Wroclaw Állam- és Jogtudományi Karán, a 16. század elején gyökerei és 9 Nobel-díjas Alma Mater tisztelettel üdvözölhetik az LLM nemzetközi és európai jogát, ... [+]

University of Wroclaw Állam- és Jogtudományi Karán, a 16. század elején gyökerei és 9 Nobel-díjnyertes Alma Mater tisztelettel üdvözölhetik az LLM nemzetközi és európai jogát, két év mester szakirányú program:

Nemzetközi üzleti jogModern emberi jogi törvény.

Az LLM International

Tanterv

1. félév

Kötelező

Nemzetközi közjogAz EU joga és intézményeiAngol és közjogi jogPolitikai társadalmi-gazdasági és jogi gondolatSzakdolgozatLengyel nyelv a külföldieknek (A1)

Kötelező, specializáció NEMZETKÖZI VÁLLALATI JOG:

Gazdaság és társadalom

Kötelező, specializáció MODERN EMBERI JOGOK JOG:

Európai jogi kultúra

2. félév... [-]

Lengyelország Wrocław
Október 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

LLM International ... [+]

Ha többet szeretne megtudni erről a vonzó tanulmányi programról, a híres Wrocławi Egyetemről, a vibráló Wrocław városáról és az izgalmas diákéletről, töltse le a mobilalkalmazást.

A Wroclawi Egyetem Jogtudományi, Közigazgatási és Közgazdaságtudományi Karának gyökerei a 16. század elején és 9 Nobel-díjas Alma Mater örömmel fogadják Önt az LLM nemzetközi és európai jog, kétéves mester szakirányú program:

Nemzetközi üzleti jogModern emberi jogi törvény.

A LLM International második ciklusának befejezése után

Program tananyag

Belépési követelmények

Ahhoz, hogy beléphessen az UWr tanfolyamokba, meg kell felelnie a belépési követelményeknek , az angol nyelvi követelményeknek, és legalizálnia kell a diplomáját .... [-]

Lengyelország Wrocław
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul