LAWSTUDIES.HU

Online Büntetőjog LLM Képzések Keresése az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

LLM vagy Master of Laws bevezetést nyújt új területek az őket érdeklő, valamint a lehetőséget, hogy tovább szakosodni területén a jelenlegi gyakorlat, és általában csak azok számára, akik el tiszteletére státuszt a korábbi jogi tanulmányait.

LLM Kriminológiai célja, hogy egy átfogó megértése az emberi jogok. Befejezése után a LLM kriminológia, akkor képes lesz meghatározni a mélyreható ismerete az alapvető jog és elmélet kapcsolódó kriminológia.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Kezdd el Ma A Legjobb Online Büntetőjog Jogi Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

3 Találatok Büntetőjog, Amerikai Egyesült Államok Filter

LLM a nemzetközi büntetőjog

Case Western Reserve University School of Law
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Cleveland + 1 további

Fókuszban a nemzetközi büntetőjog és eljárás, a nemzetközi humanitárius jog és a nemzetbiztonság jogot. Második félév externship áll a diákok kezdődő őszi félévben.

LL.M a nemzetközi büntetőjogban

UNH Franklin Pierce School of Law
On-line Nappali 12 - 60 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Egyetértés

Szeretne lépést tartani a nemzetközi büntetőjog kiterjesztésével. Az ügyvédek gyakorlása a nemzetközi büntetőjogi tájat érintő legújabb fejleményekről megtudhatja.

Jogi Master (LLM) - Büntető igazságszolgáltatás szakosodása

Loyola Law School
Campus Nappali 1 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Azok a diákok, akik teljesítik az LLM szakterületet a büntető igazságszolgáltatásban, egyenlő esélyt kapnak arra, hogy a büntetőeljárás vagy a védelmi környezet ügyvédének képzéséhez szükséges jogokat és készségeket megismerjék és koncentrálják.