LAWSTUDIES.HU

Online Büntetőjog LLM-k Keresése Észak Amerika 2019/2020

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

A büntető igazságszolgáltatás olyan terület, ahol a diákok megtanulják a büntető igazságszolgáltatási rendszereket, a büntetőjogot és a bűnözői viselkedés elméletét. Ez a téma hasznos mindenki számára, aki a bűnüldözésben szeretne pályára lépni.

A belföldi civilizációk modern birodalmak, Észak-Amerikában rengeteg gyakorlati oktatási lehetőségeket kínálnak a tudósok. Töltött egy sor különböző kultúrák, a diákok önképzésre jól lekerekített módon.

Kezdd el Ma A Legjobb Online Büntetőjog Jogi Mesterek Észak Amerika 2019/2020

3 Találatok Büntetőjog, Észak Amerika Filter

LLM a nemzetközi büntetőjog

Case Western Reserve University School of Law
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Cleveland + 1 további

Fókuszban a nemzetközi büntetőjog és eljárás, a nemzetközi humanitárius jog és a nemzetbiztonság jogot. Második félév externship áll a diákok kezdődő őszi félévben.

LL.M a nemzetközi büntetőjogban

UNH Franklin Pierce School of Law
On-line Nappali 12 - 60 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Egyetértés

Szeretne lépést tartani a nemzetközi büntetőjog kiterjesztésével. Az ügyvédek gyakorlása a nemzetközi büntetőjogi tájat érintő legújabb fejleményekről megtudhatja.

Jogi Master (LLM) - Büntető igazságszolgáltatás szakosodása

Loyola Law School
Campus Nappali 1 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Azok a diákok, akik teljesítik az LLM szakterületet a büntető igazságszolgáltatásban, egyenlő esélyt kapnak arra, hogy a büntetőeljárás vagy a védelmi környezet ügyvédének képzéséhez szükséges jogokat és készségeket megismerjék és koncentrálják.