close

Szűrők

Lásd a találatokat

2 Légi közlekedési jog Jogi Mesterdiploma Összevetése

Az LLM, vagy a Master of Laws, egy olyan fokozat, amelyet olyan személyek számára ítélnek oda, akik mélyebb megértést keresnek a szakterületen. A legtöbb program hossza terjedt el, és bárhová is eltarthat egy-három évig. Mi az a LLM a légiközlekedési törvényben? Ez a program egy nagyon szakosodott jogi területen áll: a légi törvény. A tanfolyamok ebben a programban álta… Tovább

Az LLM, vagy a Master of Laws, egy olyan fokozat, amelyet olyan személyek számára ítélnek oda, akik mélyebb megértést keresnek a szakterületen. A legtöbb program hossza terjedt el, és bárhová is eltarthat egy-három évig.

Mi az a LLM a légiközlekedési törvényben? Ez a program egy nagyon szakosodott jogi területen áll: a légi törvény. A tanfolyamok ebben a programban általában felkészítik a hallgatókat a légi és a térjog alapos megismerésére az állami és a magánszektorban. A tanfolyamok lefedhetik a kihívások sokféleségét, és kiküszöbölhetik az iparágakat, és hogyan biztosítható, hogy a vállalatok továbbra is megfeleljenek az ipari előírásoknak. Az oktatók nagy hangsúlyt fektethetnek a törvényre, mivel a fenntarthatóságra, az utasok biztonságára, a környezetvédelemre, a tisztességes versenyre, a trójaiak használatára, a balesetek kivizsgálására és a világűr militarizálására vonatkoznak.

A program végzősöknek erős analitikus és problémamegoldási készsége van, mindkettő jól szolgálhatja őket a törvényben vagy bármely más területen, amelyet belépnek. Emellett a program résztvevői mélyebben megértik a repülés szabályait, és hogyan befolyásolják a fogyasztók és a felhasználók biztonságát.

Az LLM költsége változik. Ha egy személy él, függetlenül attól, hogy állami vagy országon kívüli iskolába kíván-e járni, és a program időtartama hatással lesz a tandíj végső költségére.

Azok a magánszemélyek, akik a légi közlekedési törvényben végzős LLM diplomával rendelkeznek, felfedezhetik, hogy sok izgalmas karrierlehetőség közül választhatnak. Sok iparágnak egyre nagyobb szükségük van a légi közlekedési ügyvédekre, és magánszemélyekkel, nemzetközi ügyvédi irodákkal, kormányzati szervezetekkel, polgári repülési vagy távközlési szervezetekkel karriert folytathatnak. Egyes diplomások folytathatják a katonasággal való munkát.

A légiközlekedési törvények programjai egyre népszerűbbek, több iskola, beleértve az egyetemen és az interneten kínált lehetőségeket. Hogy megtalálja a legmegfelelőbbet, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Leiden University
Leiden, Hollandia +9 Több

Ez az egyedülálló program a nemzetközi légi törvény, a magánjogi törvények és a térjog kombinációját kínálja mind nemzetközi, mind európai szempontból.

Ez az egyedülálló program a nemzetközi légi törvény, a magánjogi törvények és a térjog kombinációját kínálja mind nemzetközi, mind európai szempontból. -
LLM
Nappali
Részidős
Angol
feb. 2022
15 okt. 2021
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 
University of Mississippi School of Law
Oxford, Amerikai Egyesült Államok

A University of Mississippi School of Law világelső a légi és űrjogi oktatás, kutatás és közszolgálat területén. Az LL.M. A légi és űrjogban diplomát szerez mind az Egyesült Á ... +

A University of Mississippi School of Law világelső a légi és űrjogi oktatás, kutatás és közszolgálat területén. Az LL.M. A légi és űrjogban diplomát szerez mind az Egyesült Államokban, mind a külföldön képzett jogi diplomások számára, akik az USA szigorú jogi tanterve, a nemzetközi és az összehasonlító légi és űrjog iránt érdeklődnek. Ez az első és egyetlen LL.M. program az Egyesült Államokban, amely kombinált légi és űrjogi posztgraduális jogi diplomát kínál az ABA által akkreditált jogi iskolában. Olyan hallgatóknak és gyakorlóknak szól, akik érdemi szakértelemre törekszenek a szakterületen, és akik a levegő- és / vagy az űrjoggal foglalkozó tudományos szakirodalom kiadható munkáját kívánják elkészíteni. -
LLM
Nappali
Részidős
Angol
23 aug. 2021
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line