LAWSTUDIES.HU

A Legjobb Jogi Mesterdiploma Megtekintése Kolumbiában 2019/2020

A diákok körül Dél-Amerika és a világ választottak LLM Kolumbiában. Ez egy ideális helyszín a sok keres egy fejlett jogi diplomát a neki járó növekvő előtérbe a régióban és minden, ami ebben a csodálatos országban kínál, mint a modern, nyüzsgő városok, lenyűgöző strandok, dzsungel, és rengeteg kalandot megtapasztalni. Az LLM Kolumbiában nagyobb lehet, mint az oktatás, hanem lehetőséget a kulturális merítés, a szakmai fejlődés, és a nemzetközi tapasztalatok.

Kereső 1 LLM Kolumbiában lehetővé teszi a diákok nyerhetnek szakértelem egy adott területen a jog, segítve őket, hogy előre pályafutásuk a következő szintre. A diákok választhatnak koncentrációja olyan területeken, mint a nemzetközi jog, az emberi jogok, környezetvédelmi jog, és az adózás a sok közül. Diplomások egy LLM Kolumbiában van lehetőség a karrierre a latin-amerikai régió, valamint globális szinten.

Tekintsünk egy LLM Kolumbiában, mint a következő lépés a karriered során.Tudjon meg többet az alábbiakban!

Találat Filter

LL.M.

Universidad Sergio Arboleda
Campus Nappali Január 2020 Kolumbia Bogotá Santa Marta

Az LL.M. programot kínál a szakemberek a doboz elősegíti, hogy megszilárdítsa és megszerezni kompetencia szükséges ismeretek és készségek egyetemi környezetben