Filter
Jogi Mester
Kolumbia Santa Marta A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Jogi Tanulmányok in Santa Marta Kolumbiában 2019

Törvény iskolai végzettséggel és az ügyvédek rendszeresen alkalmaz egy LL.M. szerezni szakértelem egy speciális jogterületet, például adózási törvény vagy a nemzetközi jog, vagy áthelyezni egyik gyakorlati területről a másikra.

Diákok, akik folytatni LLM (Master of Law) költ 1-2 éves tanuló egy adott területen a jog. A fejlett képzés felkészíti őket dolgozni szakterületek, mint a nemzetközi jog vagy az adójog.

Kolumbia, hivatalosan a Kolumbiai Köztársaság, az egységes alkotmányos köztársaság amely harminckét osztályok.

Ebben a nyüzsgő városban látott már sok javulást az oktatási rendszerek az elmúlt években. Köszönhetően a termelékenység, ez vonzott számos neves felsőoktatási intézmény, amely oda vezetett, hogy a beáramló diákok a területen.

Jogi Diplomák Keresése in Santa Marta Kolumbiában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Kolumbia
Santa Marta
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Universidad Sergio Arboleda

Az LL.M. programot kínál a szakemberek a doboz elősegíti, hogy megszilárdítsa és megszerezni kompetencia szükséges ismeretek és készségek egyetemi környezetben ... [+]

Master Jog

A Master program a törvény kínál a szakemberek a doboz elősegíti, hogy megszilárdítsa és megszerezni kompetencia azoknak az ismereteknek az éppen szükséges szakmai kiválóság teljesítmény egy jelölt integrációs folyamatokat, a regionalizáció és a globalizáció gazdasági akadémiai környezetben . Ez egy mesteri, amely lehetővé teszi a mélyebb ismeretek a jog, nyitott görbéket a problémák megoldásához, és elemzése különleges helyzetek fegyelmi és interdiszciplináris, vagy profi, mely asszimiláció vagy az előirányzat a tudás és készségek elsajátítása a jobb teljesítmény . Ezt úgy érjük el tanulmányi és szimulációs esetekben megoldása valós problémák, és elemzését a kortárs kérdéseket. A program célja, hogy növelje az aktív részvételt a vizsgálatban, amely várhatóan megoldásához társadalmi, állami és vállalati problémákat. Pályakezdő a mester is elmélyítsék kutatás egy PhD-program egy olyan külföldi egyetemek, amelyek az egyetem Sergio Arboleda kifejlesztett tudományos együttműködési megállapodásokat. Az egyetemi rendszer Studies (SAE) Sergio Arboleda University szerint a belső szabályzatok, a diplomások és nem diplomások, jóváhagyása néhány egyetemi hitelek már befejezett más doktori programok törvény.... [-]

Kolumbia Bogotá Santa Marta
Január 2020
Spanyol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul