LAWSTUDIES.HU

A Legjobb Jogi Diplomák in Yaounde Kamerunban 2019/2020

LL.M. programok hossza változó, az érték és a mennyiség. A normál program egy év teljes munkaidőben cikket, vagy 2-3 év részmunkaidős tanulmány. A diákok gyakran a tanfolyamok akár szakosodnak egy adott területen, mint például a nemzetközi jog, vagy hozzon létre egy egyéni tanulmányokat, hogy megfeleljen az egyéni érdekek és szakmai igényeket.

Azok, akik a szakmai jogi diplomát is folytatni fejlett tudományos fokozatot Masters of Law, ami rövidebb, mint LLM. Ahhoz, hogy a kurzus, akkor kell az első fokú jogi és tapasztalatokra. A felajánlott számos országban szerte a világon.

A nyugat-afrikai országban, Kamerun büszkélkedhet a gyorsan növekvő felsőoktatási rendszer. Főiskolák és egyetemek nem sok volt egészen a közelmúltig, de sok új iskola van, amely egy sor olyan új tudományos programok nagymértékben diverzifikált lehetőségek a diákok ebben az országban.

Vagy inkább a francia vagy az angol a kommunikáció, a felsőoktatási intézmények ebben a városban megpróbálták beépíteni következő nyelveken a tananyagot. Ezért a diákok jelentkezhetnek a rendszerben azok kényelmes jelentkezni. A legfontosabb oktatási intézményekben itt Egyetem Yaoundé, és az amerikai School of Yaoundé.

Jogi Diplomák Keresése in Yaounde Kamerunban 2019/2020

Találat Filter

Masters peres és választottbírósági ügyek

Catholic University of Central Africa
Campus 2 év Szeptember 2019 Kamerun Yaounde

A képzés célja, hogy a vonat ügyvédek peres és választottbírósági ügyek.