LL.M. in Yaounde Kamerunban

A Legjobb Jogi Mesterdiplomák in Yaounde Kamerunban 2018

LLM

LL.M. programok hossza változó, az érték és a mennyiség. A normál program egy év teljes munkaidőben cikket, vagy 2-3 év részmunkaidős tanulmány. A diákok gyakran a tanfolyamok akár szakosodnak egy adott területen, mint például a nemzetközi jog, vagy hozzon létre egy egyéni tanulmányokat, hogy megfeleljen az egyéni érdekek és szakmai igényeket.

LLM (Master of Laws) egy posztgraduális tanulmányokat folytató hallgatók számára jogot. Ez általában tervezték a gyakorló jogászok és a diákok, akik szeretnének ismereteket szerezni egy speciális jog területén, mint például a nemzetközi vagy az adójog.

A nyugat-afrikai országban, Kamerun büszkélkedhet a gyorsan növekvő felsőoktatási rendszer. Főiskolák és egyetemek nem sok volt egészen a közelmúltig, de sok új iskola van, amely egy sor olyan új tudományos programok nagymértékben diverzifikált lehetőségek a diákok ebben az országban.

Vagy inkább a francia vagy az angol a kommunikáció, a felsőoktatási intézmények ebben a városban megpróbálták beépíteni következő nyelveken a tananyagot. Ezért a diákok jelentkezhetnek a rendszerben azok kényelmes jelentkezni. A legfontosabb oktatási intézményekben itt Egyetem Yaoundé, és az amerikai School of Yaoundé.

Jogi Mesterek (LLM) Keresése in Yaounde Kamerunban 2018

Mutass többet

Masters Peres és Választottbírósági ügyek

Catholic University of Central Africa
Campus 2 év September 2018 Kamerun Yaounde

A képzés célja, hogy a vonat ügyvédek peres és választottbírósági ügyek. [+]

Képzés célja

A képzés célja, hogy a vonat ügyvédek peres és választottbírósági ügyek.

Képzési idő

A képzés időtartama két év.

szakmai ismeretekhez

Tartók a mester képes lesz beavatkozni a kérdéseket:

Tartók a mester képes lesz beavatkozni a következő területeken: A polgári jogi eljárások, büntetőjogi és közigazgatási vészhelyzeti eljárások Az eljárások „Common Law” A hazai és nemzetközi választottbírósági A magán- és állami üzleti peres

JOGOSULTSÁG

Két lehetőség van:

A diákok engedély birtokában a Kar Szociális és PAFU Management Sciences a jog területén, felvételi első évben végzett felülvizsgálat fájl A külső jelölt szerzett mesterfokozatú törvény 3. felvételi első évben alkalmazásával tanulmány ... [-]