Filter
Jogi Mester
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Közjog Jogi Mesterdiploma Összevetése

LLM in Public Interest Law kiváló választás azoknak, akik, hogy a világ egy jobb hely. Azok, akik ezt a diplomát a lehetőséget, hogy vegyenek részt a közszolgálati azáltal, hogy speciális jogi tanácsadója jótékonysági, nonprofit szervezetek, kormányzati szervek és a vállalkozások számára.

 

Mi az LLM in Public Interest Law? Ez egy posztgraduális végzettség megszerzéséhez, általában fenntartva, akik már elvégezték valamiféle formális jogi oktatás. Azok, akik folytatni ezt a LLM Ehhez szerezni egy speciális tudásukat egy adott területen a közérdekű törvény. Mivel ezen a területen széles és változatos, számos utak a kutatásban, ahonnan a diákok választhatnak. Tanulmányi területek közé tartoznak az emberi jogok, a környezetvédelem és a fogyasztóvédelem.

 

Megszerzése LLM in Public Interest Law biztosít számos előnnyel jár.Azok, akik ezt mértékben képesek építeni a meglévő jogi ismeretek, hogy legyen szakértői egy adott területen a jog. Ez lehet, hogy azok igen értékes eszközök, mind a köz-és magánszféra.

 

Nehéz felmérni a pontos költség kereseti ilyen mértékű, mint a tandíj és a megélhetési költségek függ az ország és az intézmény. Emiatt fontos, hogy a leendő hallgatók alaposan tanulmányozzák a kapcsolódó kiadásokat a programok, amelyekben ők is érdekeltek.

 

Azok, akik egy LLM in Public Interest Law tartják szakértők a saját területén, és mint ilyenek, versenyképes helyzetbe a foglalkoztatás. Diplomások is munkát találni a kormányzati szervek, nonprofit szervezetek és érdekképviseleti csoportok. Hagyományos magánpraxist is egy lehetőség, csakúgy, mint a házon belüli tanácsot pozíciókat vállalatok és más üzleti vállalkozások.

 

Sok intézmény fogadja online alkalmazások ekkora. Célszerű alaposan tanulmányozzák a felvételi követelményeket, mielőtt benyújtja pályázatát. Ez az információ könnyen megtalálható ezen a programon keresztül lista. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
LLMKözjog

1 Találatok Közjog

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

A nemzetközi közjogi szakképesítés megszerzéséhez ezt a kurzust egy olyan speciális érdeklődésre lehet szabni, mint a környezetvédelem, a nemzetközi kereskedelem vagy az ... [+]

Áttekintés

A nemzetközi közjogi szakképesítés megszerzéséhez ezt a kurzust egy olyan speciális érdeklődésre lehet szabni, mint a környezetvédelem, a nemzetközi kereskedelem vagy az emberi jogok.

A nemzetközi jog vitatkozásával és értelmezésével kapcsolatos technikákat szilárdan megalapozhatja, és szakértelemmel rendelkezik arra vonatkozóan, hogy ezeket az elemeket nagyon különböző körülmények között vizsgálják, a környezetvédelem, a világkereskedelem és a humanitárius védelem szabályozása. 25 jogosultsági lehetőséggel választhat, hogy szakosodott a nemzetközi közjog különböző területein.

A modulok széles skáláját a tehetséges oktatók lenyűgöző és változatos köre szállítja. A Nottingham-i nemzetközi közjogi csapat tagjai díjnyertes alkotásokat tettek közzé. Sokan aktívan részt vesznek az emberi jogi normák kidolgozásában és végrehajtásában állami és nemzetközi szinten.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul