LLM in Public Interest Law kiváló választás azoknak, akik, hogy a világ egy jobb hely. Azok, akik ezt a diplomát a lehetőséget, hogy vegyenek részt a közszolgálati azáltal, hogy speciális jogi tanácsadója jótékonysági, nonprofit szervezetek, kormányzati szervek és a vállalkozások számára.   Mi az LLM in Public Interest Law? Ez egy posztgraduális végzettség megszerz… Tovább

LLM in Public Interest Law kiváló választás azoknak, akik, hogy a világ egy jobb hely. Azok, akik ezt a diplomát a lehetőséget, hogy vegyenek részt a közszolgálati azáltal, hogy speciális jogi tanácsadója jótékonysági, nonprofit szervezetek, kormányzati szervek és a vállalkozások számára.

Mi az LLM in Public Interest Law? Ez egy posztgraduális végzettség megszerzéséhez, általában fenntartva, akik már elvégezték valamiféle formális jogi oktatás. Azok, akik folytatni ezt a LLM Ehhez szerezni egy speciális tudásukat egy adott területen a közérdekű törvény. Mivel ezen a területen széles és változatos, számos utak a kutatásban, ahonnan a diákok választhatnak. Tanulmányi területek közé tartoznak az emberi jogok, a környezetvédelem és a fogyasztóvédelem.

Megszerzése LLM in Public Interest Law biztosít számos előnnyel jár.Azok, akik ezt mértékben képesek építeni a meglévő jogi ismeretek, hogy legyen szakértői egy adott területen a jog. Ez lehet, hogy azok igen értékes eszközök, mind a köz-és magánszféra.

Nehéz felmérni a pontos költség kereseti ilyen mértékű, mint a tandíj és a megélhetési költségek függ az ország és az intézmény. Emiatt fontos, hogy a leendő hallgatók alaposan tanulmányozzák a kapcsolódó kiadásokat a programok, amelyekben ők is érdekeltek.

Azok, akik egy LLM in Public Interest Law tartják szakértők a saját területén, és mint ilyenek, versenyképes helyzetbe a foglalkoztatás. Diplomások is munkát találni a kormányzati szervek, nonprofit szervezetek és érdekképviseleti csoportok. Hagyományos magánpraxist is egy lehetőség, csakúgy, mint a házon belüli tanácsot pozíciókat vállalatok és más üzleti vállalkozások.

Sok intézmény fogadja online alkalmazások ekkora. Célszerű alaposan tanulmányozzák a felvételi követelményeket, mielőtt benyújtja pályázatát. Ez az információ könnyen megtalálható ezen a programon keresztül lista. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Nottingham, United Kingdom

A nemzetközi közjogi szakképesítés megszerzéséhez ezt a kurzust egy olyan speciális érdeklődésre lehet szabni, mint a környezetvédelem, a nemzetközi kereskedelem vagy az ember ... Tovább

A nemzetközi közjogi szakképesítés megszerzéséhez ezt a kurzust egy olyan speciális érdeklődésre lehet szabni, mint a környezetvédelem, a nemzetközi kereskedelem vagy az emberi jogok. Kevesebb
LLM
01 Sep 2020
Nappali
Részidős oktatás
Angol
Campus