close

Szűrők

Lásd a találatokat

Közigazgatási jog Jogi Mesterdiploma Összevetése

Azok, akik érdeklődnek a továbbtanulás jogi oktatás lehet, hogy érdemes keresőképesség LLM, vagy Master of Laws. Ez a nemzetközileg elismert mértékben összpontosít a különböző területeken, és a közigazgatási törvény jó azok számára, akik többet megtudni rendelkezések és szabályok. Mi a LLM a közigazgatási jogban? Ez a program középpontjában egy speciális ter… Tovább

Azok, akik érdeklődnek a továbbtanulás jogi oktatás lehet, hogy érdemes keresőképesség LLM, vagy Master of Laws. Ez a nemzetközileg elismert mértékben összpontosít a különböző területeken, és a közigazgatási törvény jó azok számára, akik többet megtudni rendelkezések és szabályok.

Mi a LLM a közigazgatási jogban? Ez a program középpontjában egy speciális területe a törvény, amely foglalkozik a kormányzati szabályozás, előzmények, és a hivatal szabályokat a helyi, állami és szövetségi szinten. Bár minden programot kínál a különböző tanfolyamok, Osztályokra példák hivatal szervezeti, igazgatási eljárást jogot, hogy észre, és meghallgatást elmélete igazgatási intézkedések, kihirdetéséről és meghatározása adminisztratív szabályozás, álló, bírósági felülvizsgálat, végrehajtása, valamint a közigazgatási eljárásról szóló törvény.

A Master of Laws ad diplomások a lábát fel a konkurenciával szemben a munkahelyen, és ez segít nekik keresni a magasabb jövedelműek.Az információ mennyisége a végzős LLM a közigazgatási jogban van olyan hatalmas és bonyolult, hogy gyakran többet keresnek, mint akár a büntetőjogi ügyvéd. Azok számára, már ezen a területen dolgozik, LLM vezethet a bérfejlesztés, vagy a promóció.

Vannak közigazgatási jog kínált programok egyetemek a világ minden tájáról. Az összeget kell ahhoz, hogy szert LLM függ számos tényezőtől, mint például az iskola helyét, a program időtartamát, és igényeit a diák. Javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba az iskola közvetlenül, hogy megtudja a költségeket.

Adminisztratív ügyvédek egy gazdag karrierlehetőségek közül lehet választani. Tudnak dolgozni a különböző létesítményeket, amely több területek és szintek a kormányzati és nem kormányzati szervezetek. Hallgatókat a LLM írhat hivatal rendeleteket, megjegyzést és elemzi a javasolt szabályok, és megvédeni, elbírálására, illetve büntetőeljárást érintő esetekben a szabálysértést.

Most itt a remek alkalom, hogy talál egy LLM a közigazgatási jogban programot. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Grupo Tiradentes
Aracaju, Brazília

Az egyik legszembetűnőbb tulajdonsága a törvény szociáldemokrata állam fennhatóságát az Alkotmány. Ennek eredményeként, az elmélet a teremtés azt tanítja, hogy az úgynevezett ... +

Az egyik legszembetűnőbb tulajdonsága a törvény szociáldemokrata állam fennhatóságát az Alkotmány. Ennek eredményeként, az elmélet a teremtés azt tanítja, hogy az úgynevezett alkotmányos blokk keletkezik a szabályok szerint az alapvető jogok és garanciák és állami szervezetet és hatásköröket, amelyek úgynevezett anyagilag alkotmányos követelményeknek. -
LLM
Nappali
374 órák
Portuguese (Brazil)
márc. 2022
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba