LAWSTUDIES.HU

Távoktatás Környezetvédelmi jog Jogi Mesterek (LLM) Keresése az Egyesült Királyságban 2020

LLM vagy Master of Laws bevezetést nyújt új területek az őket érdeklő, valamint a lehetőséget, hogy tovább szakosodni területén a jelenlegi gyakorlat, és általában csak azok számára, akik el tiszteletére státuszt a korábbi jogi tanulmányait.

LLM környezetvédelmi törvény jelentős a környezeti tanulmányok és a világ megmentése. A kurzus a nemzetközi környezetvédelmi előírások, egyezmények és törvények. Továbbá, mivel a világ előtt álló globális felmelegedés számos akarja menteni a világot, és ez a tanfolyam előnyös lenne csökkenteni a károkat a világ minden tájáról.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Környezetvédelmi jog Jogi Mesterdiplomák az Egyesült Királyságban 2020

2 Találatok Környezetvédelmi jog, Egyesült Királyság, Távoktatás Filter

Jogi Master (LLM) a Környezetvédelmi Jogban

Informa Connect
On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2020 Egyesült Királyság London

Javítsa karrierlehetőségeit a Masters in Environmental Law-ben szerzésével

Online LLM az energia- és környezetvédelmi jogban

University of Birmingham Online
On-line Részidős oktatás 30 hónap Március 2020 Egyesült Királyság UK Online

Függetlenül attól, hogy modern vagy utilitarista szemléletmódot képvisel az energiafelhasználásról és a környezetről, a Birminghami Egyetem Online LLM Energia- és Környezetvédelmi Jogi Tanulmánya fel fogja képezni Önt a legfontosabb alapelvekkel, amelyekkel a legsürgetőbb globális környezetvédelmi kérdéseket megteheti.