LAWSTUDIES.HU

Távoktatás Környezetvédelmi jog Jogi Mesterdiplomák Keresése az Amerikai Egyesült Anglia Egyesült Királyság 2020

Az LL.M. (Master of Laws) egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát. Az LL.M. erő csak általában nem teszi lehetővé egy jogi gyakorlatot, a legtöbb esetben, LL.M.a diákok meg kell keresni a szakmai fokozat

LLM környezetvédelmi törvény jelentős a környezeti tanulmányok és a világ megmentése. A kurzus a nemzetközi környezetvédelmi előírások, egyezmények és törvények. Továbbá, mivel a világ előtt álló globális felmelegedés számos akarja menteni a világot, és ez a tanfolyam előnyös lenne csökkenteni a károkat a világ minden tájáról.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel Távoktatás Környezetvédelmi jog Jogi Mesterek az Amerikai Egyesült Anglia az Egyesült Királyságban 2020

1 Találatok Környezetvédelmi jog, Anglia, Távoktatás Filter

Jogi Master (LLM) a Környezetvédelmi Jogban

Informa Connect
On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2020 Egyesült Királyság London

Javítsa karrierlehetőségeit a Masters in Environmental Law-ben szerzésével