Filter
Jogi Mester
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

4 Jogi kutatás Jogi Mesterdiploma Összevetése

A Master of Laws egy posztgraduális diploma célja, hogy a tudósok egy speciális ismereteket összpontosítva egy adott jog területén. A legtöbb hallgató, akik beiratkoznak egy LLM program már van egy Juris doktor vagy egyetemi diploma. A nappali tagozatos hallgatók gyakran befejezik egy évet.

Mi a LLM a jogi kutatásban? Ez egy olyan posztgraduális program, amelynek célja szakemberek felkészítése a kérdések megválaszolására, a problémák elemzésére és új kihívásokra. Számos tanfolyam lehetőséget biztosít a résztvevőknek arra, hogy különböző kutatási módszerekkel gyakorlati tapasztalatot szerezzenek. A hallgatók várhatóan részt vesznek előadásokban, vitákban, projektekben és disszertációkban. A pontos kurzusszerkezet az iskolától az iskoláig változhat, de magában foglalhatja a jogi kutatás elméleteihez és filozófiájához hasonló osztályokat, az előzményeket és a jogtudomány hagyományait.

A jogi kutatások tanulmányozása során a résztvevők egyedülállóan megértik az analitikus gondolkodás, kommunikáció és észlelés fontosságát. Ez az LLM program segíti a diákokat abban, hogy javítsák ezeket a készségeket, hogy kutatóorientált gondolkodásmóddal csatlakozzanak a gyakorlatokhoz, mint a kerekített ügyvédek. Ezek a készségek segíthetnek abban, hogy egy személy gazdag személyes életet éljen.

Mennyibe kerül egy LLM? Ez függhet a programtól, annak időtartamától és az iskolától. Ha a pályázók becslést akarnak kérni, akkor fel kell venniük a kapcsolatot az iskolával, akit fel kívánnak venni.

Miután végezte el a jogi kutatással foglalkozó LLM-t, milyen pályafutással rendelkezik a diákok? Nincs igazán korlátozás arra, amit valaki megtehet az oktatással. Számos tudós válik jogi kutatókká, ügyvédekké, bírákká és tanácsadókká, de más, nem tradicionális lehetőségek is lehetnek. Például egyes diplomások a professzorok, tudományos kutatók, oktatók, jogi újságírók, minőségellenőrök és műszaki programvezetők felé fordulnak.

Az egyetemek világszerte kínálhatnak LLM programokat online vagy személyesen. Ha többet szeretne jelentkezni, vagy többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb

4 Találatok Jogi kutatás

University of the Witwatersrand

Az LLM program alkalmas a jogi diplomával és jogi szakemberek, akik érdeklődnek a kutatás és az írás, és akik az időt, valamint a képesség, hogy vállalják meglehetősen ki ... [+]

Az LLM program alkalmas a jogi diplomával és jogi szakemberek, akik érdeklődnek a kutatás és az írás, és akik az időt, valamint a képesség, hogy vállalják meglehetősen kiterjedt jogi kutatás egy előrehaladott tudományos szinten. Mivel az igényes természet a kutatási eleme, belépés a programban azok a pályázók kiváló tanulmányi eredménye a LLB. Vannak azonban olyan alternatív útvonalait a pályázók, akik bizonyítani tudják, hogy alkalmasak a program.

A tanfolyam összetevő négyfogásos, amely lehet tenni egy speciális területen, vagy az általános terén. A kutatási rész áll egy jelenléti természetesen a kutatás módszertana, két kutatási esszék 5 000 szó minden kutatási jelentés 10 000 szó. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul
Bond University

A Master of Laws (Research) program tartalmaz egy 50.000 szót dolgozat kutatási, elkészült két év alatt teljes munkaidőben. A dolgozat által felügyelt szakembergárda a tá ... [+]

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK

A Master of Laws (Research) számára felkínált professzionális törvény minősítés (Bachelor of Laws, Juris Doctor vagy azzal egyenértékű). Alkalmazásra van szükség, hogy legalább 65 százalékos átlagos és / vagy szakmai tapasztalattal.

A kérelmező köteles eleget a Dean, hogy rendelkeznek a megfelelő szintű kutatási képességek, hogy írjon egy értekezés, legfeljebb 50.000 szavakat.

Felvételi alapján jóváhagyott kutatási javaslatot és a rendelkezésre álló megfelelő felügyelet mellett.

PROGRAM LEÍRÁS

A Master of Laws (Research) program lehet kitölteni keresztül 50000 szó kutatási dolgozat. Míg a Kar kínálunk felügyelet a legtöbb területen a törvény, azt különösen erőssége:... [-]

Ausztrália Robina
Január 2020
Angol
Nappali
104 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Utrecht University

Szereted a lehetőséget, hogy olyan mélyreható mesterképzési programot tölts le, amely meghaladja a standard egyéves időszakot? A Utrecht University kétéves jogi kutató me ... [+]

LEGJOBB LEGJOBB LEGJOBB

A nagyra értékelt Keuzegids Master's Selection Guide 2018 az Utrecht University jogi kutatási programját helyezte el a legjobb hollandiai területen.

RÓL RŐL

Kíváncsi vagy, analitikus és készen áll az új kihívásokra a dinamikus akadémiai környezetben? Szeretne tudományos tankönyveket írni, vitatkozni és bonyolult jogi kérdésekkel foglalkozni? Szeretné megkapni a lehetőséget, hogy befejezze a mélyreható mesterképzést, amely túlmutat a szokásos egyéves időszakon? Ha igen, a Utrecht University kétéves jogi kutató mestere lehet a tökéletes választás az Ön számára!

A JOGI KUTATÓK NÖVELÉNEK SZÜKSÉGESSÉGE ÉRDEKÉBEN... [-]
Hollandia Utrecht
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Université de Montréal Law Faculty

Az LL.B. program lehetőséget nyújt a hallgató számára, hogy mélyebbre behatoljon egy témába, mind a jog fő területein, mind pedig bizonyos szakterületeken. ... [+]

Az LL.B. program lehetőséget nyújt a hallgató számára, hogy mélyebbre behatoljon egy témába, mind a jog fő területein, mind pedig bizonyos szakterületeken.

LL. M. Business LawLL. Mr. International LawLL. M. Technológiai és információs törvényLL. M. AdózásLL. M. közjegyzői törvényLL. Mr. Law - Kutatás

Felvételi kritériumokTartson jogi diplomát a Montréali Egyetemen vagy azzal egyenértékűnek minősített oklevelet;Az első ciklusban a mikroprogramot vagy a DESS-t kapták, átlagosan legalább 3,0-ból a 4.3-ból vagy azzal egyenértékűből.

A 3,0–3,3-as átlagot jelentő vagy azzal egyenértékű pályázóknak további kiállításokat kell adniuk a Jogtudományi Kar honlapján az admission.umontreal.ca/programs/ Mastery-in-law-2 / felvételi-szabályzatok;... [-]

Kanada Montreal
Kérj Információt
Francia
Nappali
12 hónap
Bővebben magyarul