close

Szűrők

Lásd a találatokat

Jogi eljárás Jogi Mesterdiploma Összevetése

A törvények mestere különféle célokat szolgálhat különböző országokban. A legtöbb angol nyelvű országban az LLM műszaki szempontból egy jogi szakterületet jelent a diákok számára, akik már rendelkeznek Juris doktorral. Más országokban ez lehet az alapfokú szakképzettség, amely ügyvédnek kell lennie. Mi az LLM jogi eljárásban? A jogi eljárás általában az alkotm… Tovább

A törvények mestere különféle célokat szolgálhat különböző országokban. A legtöbb angol nyelvű országban az LLM műszaki szempontból egy jogi szakterületet jelent a diákok számára, akik már rendelkeznek Juris doktorral. Más országokban ez lehet az alapfokú szakképzettség, amely ügyvédnek kell lennie.

Mi az LLM jogi eljárásban? A jogi eljárás általában az alkotmánynak a büntetőjogban és a bírósági eljárásokban betöltött szerepét jelenti. A tudósok megvizsgálhatják a nemzetközi eljárási jogot, vagy egyes országokban az eljárásokra koncentrálhatnak. Számos egyetem rendelkezik a szükséges és választható kurzusokkal. A tanterv gyakran az iskolából az iskolába változik, de magában foglalhatja a büntetőeljárással és a nyomozással, bánásmóddal és büntetőeljárással kapcsolatos tanfolyamokat, a családon belüli erőszak politikáját, a büntetőjogi morális rejtvényeket, a politikai és vállalati korrupciós jogot, valamint a büntetést és büntetést.

A jogi eljárások jobb megértése révén a diplomás versenyképesebb pályázó lehet, és akár magasabb kiinduló fizetéshez is vezethet. Ez részben az oktatáson keresztül szerzett készségeknek köszönhető. A hallgatók javíthatják a kommunikációt, a kritikai gondolkodást és a vezetői képességeket.

Az LLM költsége nagyban különbözhet az iskolától a másikig. Nagyon függ a program időtartamától. A legtöbb LLM-program egyetlen tanévben elvégezhető. A diákoknak fel kell venniük a kapcsolatot a kívánt iskolával, hogy érdeklődjenek a tanításról.

Az LLM a jogi eljárásban a jogi ágazatban számos munkahelyhez vezethet. Egyes diákok ügyvédek, főügyészek, bírósági adminisztrátorok, kriminológusok, eljárási tanácsadók, alkotmányos szakértők, fiatalkorú igazságszolgáltatási tisztviselők, bírák, közvetítők és tanácsadók lettek. A rendelkezésre álló pontos lehetőségek a személy korábbi oktatási és munkatörténete alapján változnak. Egyes tudósok úgy dönthetnek, hogy ezt a fokozatot használják a még nagyobb oktatás alapjaként.

Ahogy a tanulók készen állnak arra, hogy alkalmazzák őket, érdeklődhetnek attól, hogy megtudják, hogy az iskolák az egész világon kínálnak LLM programokat. Az online vagy on-campus programokról többet megtudni egyszerű. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
Grupo Tiradentes
Aracaju, Brazília

A szükséges gyakorlati javítására és megszerzése új elméleti ismeretek vezetni, és bizonyítják, hogy a jogi szakemberek, hogy fontos a folyamatos tanulás különböző formái, kül ... +

A szükséges gyakorlati javítására és megszerzése új elméleti ismeretek vezetni, és bizonyítják, hogy a jogi szakemberek, hogy fontos a folyamatos tanulás különböző formái, különösen a hatálybalépése 2016, az új polgári perrendtartás, amely fogja eredményezni, hogy szükség van a jogi szakemberek frissíteni, hogy szembenézzen az új eljárási rendszer az új törvény. -
LLM
Nappali
374 órák
Portuguese (Brazil)
márc. 2022
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba