close

Szűrők

Lásd a találatokat

Jogi angol Jogi Mesterdiploma Összevetése

A Master of Laws (LLM) az egyetemi végzettség egy koncentrált képzés területén. Sok ilyen program kutatás-alapú, amely a diplomások számára az opcionális úton halad az oktatás jövőjéhez. Az LLM befejezése növelheti a munkalehetőségeket olyan tényezők mellett, mint a jogi tapasztalatok felhalmozott éve és a választott jogi iskola jó hírneve. Mi az LLM a jogi angol nye… Tovább

A Master of Laws (LLM) az egyetemi végzettség egy koncentrált képzés területén. Sok ilyen program kutatás-alapú, amely a diplomások számára az opcionális úton halad az oktatás jövőjéhez. Az LLM befejezése növelheti a munkalehetőségeket olyan tényezők mellett, mint a jogi tapasztalatok felhalmozott éve és a választott jogi iskola jó hírneve.

Mi az LLM a jogi angol nyelven? A tanulmányi terület egyesíti a jogi és a nyelvi készségeket, és magában foglalhatja a polgári és büntetőjog, a gazdasági jog, az állami cselekvési jog és a nemzetközi jog tanulmányozását. A programban részt vevő hallgatók megismerhetik az Egyesült Államok jogi rendszerének alapjait, vagy gyakorolhatják az érdekképviselet és a szóbeli készségeket. A program megfelelő lehet olyan oktatók számára, akik reménykednek abban, hogy kiterjesztik jogi képzettségüket, beleértve azokat is, amelyek az Egyesült Államokban gyakorolni kívánnak.

A jogi angol nyelvű programban részt vevő hallgatóknak gyakran lehetősége van finomítani a jogi terminológia használatát, és jobban megismerkednek a transznacionális joggal. Azok, akik nem angol anyanyelvűek, részt vehetnek ebben a programban, hogy javítsák a jogi angol nyelvet és az amerikai jog alapjait.

Az LLM költsége az iskola alapján változik, és mennyi ideig tart a program. A leendő hallgatóknak alaposan meg kell vizsgálniuk az opcióikat és minden iskolát, hogy biztosan megtalálják az igényeiknek megfelelő programot.

A jogi angol nyelvű LLM szakos hallgatók szűk területekre koncentrálhatnak, például büntetőjogi vagy nemzetközi pénzügyekre. A program résztvevői szintén használhatják a diplomát az egyik jogterületről a másikra. A diplomások szellemi tulajdon ügyvédekké válhatnak, vagy megoldhatják az olyan nemzetközi vitákat, amelyek az angol nyelvű országokat és a nem angol nyelvű országokat érintik. Ez a mértéke a kutatási és akadémiai területeken is meg tudja nyitni a munkalehetőségeket.

A Master of Laws programokat az egyetemek világszerte kínálják. Online programok állnak rendelkezésre, amelyek felajánlják a diákokat, hogy részt vegyenek a tekintélyes iskolákban anélkül, hogy költöztek volna egyik országról a másikra. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Indiana University Maurer School of Law
Bloomington, Amerikai Egyesült Államok

A kétéves LLM angol nyelvű jogi program kétlépcsős program azon pályázók számára, akik még nem felelnek meg az angol nyelvtudás követelményeinek a standard LLM szakra történő ... +

A kétéves LLM angol nyelvű jogi program kétlépcsős program azon pályázók számára, akik még nem felelnek meg az angol nyelvtudás követelményeinek a standard LLM szakra történő közvetlen felvételhez. -
LLM
Nappali
2 év
Angol
aug. 2021
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba