close

Szűrők

Lásd a találatokat

Jogi írás Jogi Mesterdiploma Összevetése

A Master of Laws egy posztgraduális fokozatot, amely összpontosít egy adott területen a jog területén. A diákok, akik már rendelkeznek Juris doktorral, visszatérhetnek az iskolába egy LLM-hez, hogy szakosodni tudjanak. A legtöbb LLM program évről évre tart. Mi az LLM a jogi írásban? Ez egy olyan tanulmányi program, amelynek célja a hallgatóknak a szakmai levelek, irodai feljeg… Tovább

A Master of Laws egy posztgraduális fokozatot, amely összpontosít egy adott területen a jog területén. A diákok, akik már rendelkeznek Juris doktorral, visszatérhetnek az iskolába egy LLM-hez, hogy szakosodni tudjanak. A legtöbb LLM program évről évre tart.

Mi az LLM a jogi írásban? Ez egy olyan tanulmányi program, amelynek célja a hallgatóknak a szakmai levelek, irodai feljegyzések és egyéb jogi dokumentumok összeállításához szükséges készségek és ismeretek biztosítása. A résztvevők akár gyakorlatot is kaphatnak a fiktív ügyfelek számára. A pontos kurzusok az adott iskolától függnek, de hasonlóak lehetnek a jogi írásbeli, a fellebbviteli, a polgári peres eljárások kidolgozásához, a bánásmód és a birtokok megfogalmazásához, valamint a családi jogíráshoz. A tananyag tartalmazhat disszertációkat, projekteket, előadásokat és megbeszéléseket.

Az LLM a jogi írásban javítja a hallgató képességét, hogy hatékonyan kommunikáljon az írott szó révén. A résztvevők válhatnak kreatívabb gondolkodókká és időgazdákká. Ezek a készségek együtt dolgoznak, hogy egy személy egy versenyképesebb pályázó.

A hallgatóknak meg kell ismerniük az LLM program költségeit, mielőtt pályázna. Sok tényező azonban megváltoztathatja a tandíjat. Emiatt a pályázóknak közvetlenül az egyetemekkel kell megbeszélniük becslésüket.

Mit tehetnek a jogi szakemberek az LLM jogi írása során? Néhány diplomás használta ezt az oktatást, hogy újságírókká, jogi elemzőkké, szerződéses írókká, bírákká, ügyvédekké, professzorokká, szövetségi litigátorokká, sportbírákká és közvetítői tanácsadókká válhasson. Az egyén karrierlehetőségeit befolyásolhatja korábbi munkája és oktatási története. Egyes diákok ezt a diplomát használják, mint egy lépcsőfokot a még jobb oktatáshoz.

Az LLM programokat az iskolák világszerte kínálják. A földrajz nem érinti a diákokat, mivel sok egyetem rendelkezik online tanulási lehetőséggel. Készen áll a pályázásra vagy többet megtudni? Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
University of Johannesburg
Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy lehetővé tegye a hallgatóknak, hogy kutatási képzésen keresztül bizonyítsák az adott témára vonatkozó speciális ismeretek jelenlegi szint ... +

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy lehetővé tegye a hallgatóknak, hogy kutatási képzésen keresztül bizonyítsák az adott témára vonatkozó speciális ismeretek jelenlegi szintjének előrehaladott szintű ismeretét a törvény egy adott ágazatán belül, és alapos képzést nyújtsanak a kutatási módszertan terén. -
LLM
Nappali
Részidős
Angol
jan. 2022
Campus