65 LLM Programok ban ben Jog és szabályozás 2024

LLM Programok ban ben Jog és szabályozás 2024Filter
    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A Bar Track LLM -et azoknak a hallgatóknak tervezték, akik érdeklődnek az LLM -diploma megszerzése iránt, hogy jogosultak legyenek a kaliforniai és/vagy New York -i bárvizsga elvégzésére. Loyola Kaliforniában az egyik legmagasabb bárbemeneti arány, és oktatói nagy tapasztalattal rendelkeznek a hallgatók bárvizsga -képzésében. A Bar Track LLM kihasználja ezt a tapasztalatot, és egyedülálló tanulmányi kurzusokat kínál diákjainknak, amelyet úgy alakítottak ki, hogy szem előtt tartják azokat a különleges kihívásokat, amelyekkel a külföldi jogi diplomások szembesülnek az ügyvédi vizsgára való felkészülés során. Felhívjuk figyelmét, hogy a Bar Track Program csak az őszi tanévben induló diákok számára érhető el.

    • Online

    Részidő

    94 hétig

    Távoktatás

    Angol

    Az LLM Jogi gyakorlat (SQE1&2) tanfolyamunk azon diplomások számára készült, akik az új SQE-módszert használva ügyvédnek kívánnak minősíteni gyakorlást és mesterképzési díjat is szerezni. Azokra a készségekre összpontosítunk, amelyeket a munkaadók keresnek, hogy tovább bővíthesse tudományos ismereteit, miközben felkészül az élet valóságára a jogi gyakorlatban, ezért négy hét garantált minősítő munkatapasztalatot (QWE) kap a Jogi Tanácsadó Klinikánkon. Ez a kurzus biztosítja, hogy teljesen felkészült legyen ügyvédi karrierjére, valamint sikeres legyen az SQE vizsgákon.

    • Bristol, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A University of Bristol LLM nemzetközi jog és nemzetközi kapcsolatok izgalmas programja azoknak a hallgatóknak, akik karriert kívánnak folytatni nemzetközi nem kormányzati szervezetekben, kormányzati szervekben és nemzetközi cégekben, vagy pedig nemzetközi tanácsadókként. Ez egy speciális program, amely lehetővé teszi a Jogi Iskola és a Szociológia, Politika és Nemzetközi Tanulmányok Iskola által biztosított egységek összekapcsolását, hogy kivételes tanulmányi programot hozzon létre.

    • London, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    107 hétig

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    • Champaign, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    2 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A szabályozás, fenntarthatóság és megfelelőség koncentrációja irányított, választható tanulmányi programot kínál az LL.M. hallgatók. A hallgatóknak lehetőségük van speciális képzésben részesülni a területen, és kiválasztani a szakterületüknek leginkább megfelelő osztályokat. Az átiraton koncentrációs jelölés jelenik meg, amely versenyelőnyt biztosít a hallgatóknak a legális munkaerőpiacon. A hallgatók megtartják a képességüket, hogy a koncentrációjukon kívül néhány kurzust válasszanak más érdeklődési körökben, vagy felkészüljenek az ügyvédi vizsgára.

  • Teljes idő

    4 félévben

    Az egyetemen

    Angol, Francia

    • Washington, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A GW Law a kormányzati beszerzési törvény fegyelmének szülőhelye. Karunk jeles tagjai elismerten gondolkodási vezetők a területen, olyan ösztöndíjat hoznak létre, amely megváltoztatja a világ gondolkodásmódját és a közbeszerzésről való beszédét. Tapasztalati, gyakorlatalapú tantervünk felkészíti a hallgatókat a komplex beszerzési jogi gyakorlat igényeire. Páratlanul sokféle fokozatot kínálunk a képzett ügyvédek, az ügyvédek és a közbeszerzés területén tapasztalattal rendelkező nem ügyvédek számára.

    • UK Online, Egyesült Királyság

    Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Úgy tervezték, hogy a lehető legrugalmasabb legyen az Ön igényeinek kielégítésére, ezt a tanfolyamot és az összes értékelést teljes egészében online adják le, élő tanórák nélkül. Ha letette a jogi diplomát, a jogi gyakorlati tanfolyamot, az ügyvédi szakot vagy az ügyvédi kamarát (BPTC), akkor ezt a kiegészítő kurzust a világ bármely pontjáról tanulmányozhatja, hogy mestert szerezzen egy értekezés egy konkrét jogterületről.

    • Vienna, Ausztria

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az LL.M. in Global Business Law and Regulation felsőfokú jogi oktatást kínál a globális üzleti jog területén. Szakmai programként fiatal jogi szakembereket céloz meg, és kielégíti a gyakorlatorientált jogi képzés iránti igényeiket. Lehetőséget kínál a résztvevőknek arra, hogy a következő négy terület valamelyikére szakosodjanak: (1) nemzetközi vitarendezés, (2) nemzetközi gazdasági és kereskedelmi jog, (3) társasági jog és (4) szabályozás és vállalati társadalmi felelősségvállalás.

    • Online United Kingdom

    Teljes idő

    24 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A Master of Laws (LLM) a Befektetési Szabályozásban egy posztgraduális diploma, amelyet jogi és nem jogi végzettségűek számára terveztek tudományos jogi ismereteik bővítésére. Ez a nemzetközileg elismert mesterképzés készségeket ad a szabályozáson belüli karrier fokozásához vagy folytatásához.

  • Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Jogi mesterképzési (LLM) kurzusaink posztgraduális képzései olyan jogi és nem jogi végzettségűek számára készültek, akik egy adott, speciális jogterület gyakorlati alkalmazását szeretnék felfedezni. Programunk a jogi gyakorlatra összpontosít, nem csak az elméletre. A programba való általános bevezetőn kívül van egy kéthetes bevezető, amely az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit tartalmazza. Rugalmasan felépített kurzusunkat képzett jogászok, valamint kutatásra és oktatásra összpontosító oktatók tartják, szakértelmüket és tapasztalataikat az osztályterembe hozva, hogy olyan valós betekintést nyújthassanak Önnek, amely felkészítheti Önt a jog gyakorlati alkalmazására.

    • Struga, Macedónia

    Teljes idő

    3 félévben

    Az egyetemen

    A lelkesedés és a vágy, hogy hozzájáruljanak a felsőoktatás fejlődéséhez, az egyetlen indíték, ami az Euro College - Struga megfelelő képzéséhez vezet. Az első lépések az egyetemekkel kezdődtek

    • Cork, Írország

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az LLM (Tengerészeti és Tengerészeti Jog) a Jogi Karon, University College Cork egy új program, amely összehozza a legjobb jogi szakértelmet Írországban.

    • Albany, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Albany Law School New York fővárosában található, amely a világ egyik legnagyobb pénzügyi központja. Pénzügyi megfelelés és kockázatkezelési programunk kihasználja ezt a helyet, hogy a legmagasabb színvonalú oktatást biztosítsa a dolgozó szakemberek karrierjének előmozdítására.

  • Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    Angol

    Az Emory Egyetem Jogtudománya praktikus, fegyelmezett megközelítést kínál a törvény tanulmányozásához, amely a hallgatókat a törvény szerepében veszi részt a közösségünkben, a társadalomban és a világban. Diákközpontú fókuszunk, innovatív programjaink és az ösztöndíj iránti elkötelezettségünk előkészíti a hallgatókat, hogy azonnali és tartós hatással legyenek.