Jogi Mester (LLM) a Tel Aviv Izraelben

A Legjobb Jogi Mesterképzések a Tel Aviv Izraelben 2018

LLM

LL.M. programok hossza változó, az érték és a mennyiség. A normál program egy év teljes munkaidőben cikket, vagy 2-3 év részmunkaidős tanulmány. A diákok gyakran a tanfolyamok akár szakosodnak egy adott területen, mint például a nemzetközi jog, vagy hozzon létre egy egyéni tanulmányokat, hogy megfeleljen az egyéni érdekek és szakmai igényeket.

Diákok, akik folytatni LLM (Master of Law) költ 1-2 éves tanuló egy adott területen a jog. A fejlett képzés felkészíti őket dolgozni szakterületek, mint a nemzetközi jog vagy az adójog.

Hivatalos nevén az Izrael állam, az ország beszél vagy héber vagy arab nyelven. Az iskolázottsági szint az országban oszlanak elsődleges, másodlagos és harmadlagos. Az ország számos egyetem a szakmai képzés.

A második legnépesebb városa, az Izrael, Tel Aviv híres nemzetközi egyetemeken. Oktatási intézmények, mint a Tel Aviv-i Egyetem kapcsolt különböző amerikai egyetemeken, és ismert, hogy gyönyörű egyetemen.

Jogi Diplomák Keresése a Tel Aviv Izraelben 2018

Mutass többet

Parasol Foundation Trust International LLM

Tel Aviv University - International Office
Campus Nappali 10 hónapok October 2018 Izrael Tel Aviv

[+]

Tanterv

A Nemzetközi LL.M. program Tel Aviv-i Egyetem vonzza a kiváló joghallgatók tanulni és együttműködni Izrael elit jogi egyetemek, a hallgatók és a jogi szakemberek. Keresztül széles tanított világhírű professzorok, a nemzetközi diákok a lehetőséget, hogy tanulmányozza a Fejlett egyetemi jogi diplomát Izrael vezető jogi kar.

KÍNA Colombia Horvátország Ciprus Dánia Finnország Grúzia Németország Görögország Magyarország India Olaszország Japán Korea Lettország Litvánia Mexikó Moldova PERU Lengyelország Portugália Románia Oroszország Szlovákia SPANYOLORSZÁG Svájc Hollandia [-]