close

Szűrők

Lásd a találatokat

Iszlám törvény Jogi Mesterdiploma Összevetése

Az LLM programot, vagy a Master of Laws gyakran a diákok, akik már legalább egy jogi fokozatot. Ez a program lehetővé teszi a hallgató számára, hogy a jogi kutatás egy bizonyos területére koncentráljon, mint például a közös vagy büntetőjog, és általában egy egyéves program egy teljes idejű hallgató számára. Mi az LLM az iszlám törvényekben? Ez a program elsősorban a… Tovább

Az LLM programot, vagy a Master of Laws gyakran a diákok, akik már legalább egy jogi fokozatot. Ez a program lehetővé teszi a hallgató számára, hogy a jogi kutatás egy bizonyos területére koncentráljon, mint például a közös vagy büntetőjog, és általában egy egyéves program egy teljes idejű hallgató számára.

Mi az LLM az iszlám törvényekben? Ez a program elsősorban az iszlám országokkal és városokkal kapcsolatos jogi kérdésekre összpontosít. Szükség lehet diplomamunka témára vonatkozó disszertációra, és a tanfolyamok átvétele bizonyos kurzusokon is kötelező lehet. A programban szereplő területek közé tartozhat az iszlám törvény, az emberi jogok és az iszlám törvény, a közel-keleti jog és társadalom, valamint az izraeli-palesztin konfliktusok története.

A program tudósai gyakran ismerik az iszlám szokásokat, lehetővé téve számukra, hogy magabiztosan utazjanak a közel-keleti régióba. Ők is jobban megérthetik az iszlám törvényt és a térség bírósági eljárásait, ami számukra értékesnek tekinti számukra jogi tanácsadóként.

A program összköltsége az egyetemtől az egyetemig változó, és pénzügyi támogatási csomagok és ösztöndíjak állnak rendelkezésre. A hallgatónak minden iskolát fel kell vennie a végső árért és egyéb pénzügyi adatokért.

A LLM-nek az iszlám törvényekben szerzett diplomások gyakran keresik a jogi cégeket, nemzetközi vállalatokat, bankokat és ingatlanokat. A pozíciók lehetnek jogi tanácsadók, ügyvédek, jogi adminisztrátorok, kutatói könyvtárosok és jogi szerkesztők. Az iszlám országokkal való üzleti kapcsolatokkal rendelkező nagyvállalatok jogi, pénzügyi és ingatlan pozíciókat tölthetnek be. A munka is elérhető lehet a politikai világban, valamint a kormányzati szervek számára.

Az iszlám törvények programjait az egyetemeken kínálják szerte a világon, mind az egyetemen, mind az interneten. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
MA
format_list_bulleted Szűrők
SOAS University of London
London , Egyesült Királyság

Az LLM az iszlám jogban lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az iszlám jogot és annak alkalmazását széles körben tanulmányozzák, ideértve az iszlám joggyakorlatot, az iszl ... +

Az LLM az iszlám jogban lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az iszlám jogot és annak alkalmazását széles körben tanulmányozzák, ideértve az iszlám joggyakorlatot, az iszlám családjogot és az emberi jogokat, valamint a különböző joghatóságokat, valamint a társadalomhoz fűződő jogot. a Közel-Kelet és Észak-Afrika. Az összes SOAS modul nemcsak arra irányul, hogy a hallgatókat megismertesse a jog általános területeivel, hanem megértse azt is, hogy az általános jogi struktúrák és folyamatok hogyan működhetnek a nem nyugati társadalmi és kulturális környezetben. -
LLM
Nappali
Részidős
Angol
28 szept. 2020
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba