56 LLM Programok ban ben Interdiszciplináris jog 2024

LLM Programok ban ben Interdiszciplináris jog 2024Filter
    • Boston, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az általános jogi képzés olyan hallgatók számára készült, akik már megszerezték a jogi diplomát, és egy adott területre vagy egy feltörekvő jogi területre összpontosítva szeretnék javítani jogi ismereteiket.

    • Dallas, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    36 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az általános LL.M. program lehetőséget kínál a jogtudósok számára, hogy egyes speciális jogterületeken kiterjesszék hátterüket a fejlett tanfolyamok és szemináriumok beiratkozásával, valamint szakirányú kutatással. A legtöbb hallgató ebben a fokozatban koncentrál olyan területeken, mint a vállalati és kereskedelmi jog, a nemzetközi jog, a szellemi tulajdonjog, a joggyakorlat és eljárás, a természeti erőforrásokra vonatkozó jog vagy az ingatlanjog.

    • Online

    Részidő

    94 hétig

    Távoktatás

    Angol

    Az LLM Jogi gyakorlat (SQE1&2) tanfolyamunk azon diplomások számára készült, akik az új SQE-módszert használva ügyvédnek kívánnak minősíteni gyakorlást és mesterképzési díjat is szerezni. Azokra a készségekre összpontosítunk, amelyeket a munkaadók keresnek, hogy tovább bővíthesse tudományos ismereteit, miközben felkészül az élet valóságára a jogi gyakorlatban, ezért négy hét garantált minősítő munkatapasztalatot (QWE) kap a Jogi Tanácsadó Klinikánkon. Ez a kurzus biztosítja, hogy teljesen felkészült legyen ügyvédi karrierjére, valamint sikeres legyen az SQE vizsgákon.

    • Carlisle, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az LL.M. A Penn State's Dickinson Law program az Egyesült Államokon kívül képzett hallgatóknak és jogászoknak nyújt magas szintű ismereteket az amerikai jogrendszerről.A program alapozó kurzusai bemutatják egyedülálló elemzési módszereinket.A hallgatók ezután választhatnak kurzusokat a „Lawyer As…” tantervünkből, amelyeket speciális tanulmányi területekre osztanak fel, és személyre szabott pályákat hozhatnak létre érdeklődési körök alapján.

    • London, Egyesült Királyság
    • Birmingham, Egyesült Királyság
    • + 4 more

    Részidő

    24 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Az új Master's in Law programcsomagunkból származó LLM-eink olyan jogi és nem jogi végzettségűek számára készültek, akik szeretnék felfedezni a jog egy adott, speciális területének gyakorlati alkalmazását. Tanuljon szemtől szemben vagy online. A Master of Law (General) segítségével maximális rugalmasságot élvezhet a modulok és a disszertáció témájának kiválasztásában. A kurzust szándékosan úgy alakították ki, hogy innovatív, adaptálható program legyen a jogi és nem jogi végzettségűek számára, hogy tanulmányaikat a preferált érdeklődési körükhöz igazítsák.

    • Irvine, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A Kalvári Egyetem Mesterképzési Programja (Irvine School of Law) első osztályú jogi oktatást nyújt az ügyvédek, bírák, kormányzati tisztviselők és mások számára, akik a jogi rendszerről és a joggyakorlatról kívánnak oktatást nyújtani az Egyesült Államokban.

    • Antwerp, Belgium
    • Online

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A program felkészíti a résztvevőket a nemzetközi környezetben történő joggyakorlásra, akár itthon, akár külföldön. A kínált készségtanfolyamok lehetővé teszik a kívánt szakmai irány kiválasztását: nemzetközi szervezetekben, magánszektorban vagy civil szervezetnél dolgozni, jogi szakmát vállalni, vagy ügyvédként interdiszciplináris kontextusban dolgozni.

    • Maastricht, Hollandia

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A kriminalisztika, kriminológia és jog mesterképzése betekintést nyújt a kriminalisztikai kutatás területén érintett különböző tudományágakba. Azt is áttekintheti, hogy a büntető igazságszolgáltatás milyen szerepet játszik a társadalomban.

    • Caserta, Olaszország
    • Shkodër, Albánia

    Teljes idő

    5 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A SUN Jogi Tanszék, a tanévtől 2016/2017, új integrált tanulmányi kurzust indított a Shkoderi Luigj Gurakuqi Egyetemen (Albánia). A tanfolyam lehetőséget nyújt a hallgatók számára, hogy kettős diplomát, azaz kettős jogi diplomát szerezzenek.

    • Bradford, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az új LLM in International Commercial Law speciális ismereteket ad a nemzetközi kereskedelem szabályozásáról, és alapos megértést nyújt a modern kereskedelmi jogot és gyakorlatot meghatározó szélesebb társadalmi, gazdasági és politikai összefüggésekről.

    • Leuven, Belgium

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ez az egyéves mesterképzés a szociális biztonsággal és a szociális védelemmel foglalkozik jogi, gazdasági, szociológiai, közigazgatási és filozófiai szempontból. A multidiszciplináris jelleg mellett a tanterv erős összehasonlító és multinacionális elemet tartalmaz, amely a szociális védelmi jogok Európa-szerte történő biztosítására összpontosít.

    • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ennek a képesítésnek az a célja, hogy lehetővé tegye a hallgatóknak, hogy kutatási képzésen keresztül bizonyítsák az adott témára vonatkozó speciális ismeretek jelenlegi szintjének előrehaladott szintű ismeretét a törvény egy adott ágazatán belül, és alapos képzést nyújtsanak a kutatási módszertan terén.

    • London, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az LLM (Master of Laws) programunk lehetőséget ad a hallgatóknak arra, hogy élénk Jogi Iskolánkban tanuljanak, egyedülálló hangsúlyt fektetve a globális déli és különösen Ázsia, Afrika és a Közel-Kelet jogrendszereire és jogi kihívásaira. Az LLM felépítése lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy saját tanulmányi programjukat készítsék, széles modulok közül választhatnak, beleértve az összehasonlító jog, a nemzetközi jog, a jog és a fejlesztés, a kereskedelmi és kereskedelmi jog, az emberi jogok, a környezetvédelmi jog, az iszlám jog és vitarendezés. Ezenkívül a hallgatók képesek lehetnek a Jogtudományi SOAS kívüli modulok elvégzésére, megnyitva ezzel a SOAS világelső vezető lehetőségeit a nyelvek, kultúrák, művészetek, humán tudományok, politika, közgazdaságtan és pénzügyek területén és azon túl is. A hallgatók az LLM-t disszertációval, egy kiterjesztett kutatási projekt kidolgozásával fejezik ki az általuk választott témában. Az LLM lehet teljes munkaidőben, egy éven át, vagy részmunkaidőben két, három vagy négy év alatt.

    • Cardiff, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Végezzen posztgraduális tanulmányokat, és vegyen részt vezető jogi akadémikusokkal a jogi gyakorlat élvonalában. Élénk posztgraduális hallgatói testületnek adunk otthont, és sokféle érdeklődési kört, hátteret és törekvést biztosítunk az Egyesült Királyságból és a tengerentúlról érkező hallgatók számára, rugalmas programkínálattal, amelyek teljes és részmunkaidős tanulmányokat kínálnak.

    • Online United Kingdom

    Teljes idő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Az online Master of Laws (LLM) egy posztgraduális diploma, amelynek célja az akadémiai jogi ismeretek bővítése, lehetővé téve, hogy konkrét érdeklődési területekre összpontosítson. A Master of Law (General) Online segítségével maximális rugalmasságot élvezhet a modulok és a disszertáció témájának kiválasztásában. A tanfolyamot szándékosan úgy alakították ki, hogy innovatív, adaptálható program legyen a jogi és nem jogi végzettségűek számára, hogy tanulmányaikat a preferált érdeklődési körükhöz igazítsák.