Filter
Jogi Mester
Új-Zéland A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Interdiszciplináris jog Jogi Mesterek Összevetése Új-Zélandon 2020

A speciális LL.M. mértékben lehetővé teszi, hogy fokozzák ügyvédi vagy módosítani a szakértelem egy adott területen a jog. Egy speciális koncentráció egy adott területen nyithat új lehetőségeket.

Az interdiszciplináris törvény a több tantárgynak a törvényhez kapcsolódó tárgya. Azok a tudósok, akik ezt az utat választják, gyakran látszólag nem kapcsolódó témákról, például pénzügyekről és törvényekről beszélnek, hogy bejussanak az adókra szakosodott munkaerő ágazatába.

Új-Zéland egy olyan ország, lenyűgöző és változatos természeti szépsége. Kiwi nem csak az egyik a nemzeti jelképek - a többiek az ezüst páfrány levél és koru -, hanem a nevét az új-zélandiak általában nevezik magukat. Külföldi diákok kell fizetni a teljes tandíjat, és a saját megélhetési költségek, miközben tanul egy új-zélandi intézmény.

A Legjobb Interdiszciplináris jog Jogi Mesterképzések Új-Zélandon 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Interdiszciplináris jog, Új-Zéland

Diplomák
Helyszín
Új-Zéland
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
The University of Waikato

Az egy éves Master of Laws végzettség, a University of Waikato testre tudja szabni a programot a válogatott tanított dokumentumok és / vagy kutatási értekezés. ... [+]

Master of Laws

Az egy éves Master of Laws végzettség, a University of Waikato testre tudja szabni a programot a válogatott tanított dokumentumok és / vagy kutatási értekezés.

A Jogi Kar a University of Waikato helyez nagy hangsúlyt fektetnek a kutatási képességek. Az órák kis- és általában kínálnak szemináriumon stílusban viták. Ez a megközelítés a tanítás magas szinten teremt lehetőséget, hogy megosszák perspektívák és kapcsolatos kérdések megvitatása a témát. Ez majd segít, hogy javítsa a kommunikációs készségek és a nyereség szakértői tudás. Ez lehetőséget teremt arra, hogy a hálózat másik és megújítja a motiváció és a bizalom. Azt is kap egy csomó egy-egy alkalommal az előadást, vagy felügyelő oktatók.... [-]

Új-Zéland Hamilton Tauranga
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul