LAWSTUDIES.HU

A Legjobb Jogi Mesterek in Mumbai Indiában 2019/2020

Mumbai egy izgalmas és sokszínű város, a pénzügyi központ, a különféle kulturális, művészeti, oktatási intézmények és kiváló. Ez egy népszerű hely LLM tanulmányokat, mind a nemzetközi és a hazai diákok.

Egy LLM Mumbaiban, a diákok választhatnak egy olyan terület középpontjában, néhány példa, hogy a környezetvédelmi jog, az emberi jogok, gazdasági jog, szellemi tulajdon, valamint alkotmányjogi és közigazgatási jogi. Egy LLM Mumbaiban, a program hossza függ tanulmányok, de átlagos időtartama a teljes idejű vizsgálatok körülbelül két évig. A hallgatók megszerzéséhez LLM Mumbaiban élményben lesz kihívó tananyag, amely magában foglalja a tanfolyam szigorú, szemináriumok, előadások, és a végső disszertációhoz. Diákok folytató LLM Mumbaiban megtanulják az elmélet gyakorlati alkalmazása a valós problémák megoldását tanfolyamok, amelyek középpontjában a bírósági eljárás, alkotmányjog, és a kutatás az indiai és nemzetközi szinten.

Vessen egy pillantást a LLM Mumbaiban alábbi lehetőségek közül, és megteszi a következő lépést jelentene a személyes és szakmai céljainkat!

Találat Filter

Európai jogi és közgazdasági mester (emle)

University of Haifa, Faculty of Law
Campus Nappali 1 év Kérj Információt Izrael Haifa Németország Hamburg Franciaország Aix-en-Provence Lengyelország Warsaw Hollandia Rotterdam Olaszország Bologna Belgium Ghent India Mumbai Ausztria Vienna + 16 további

Ez az európai Master Jogi és Közgazdasági (EMLE) program egyedülálló lehetőséget az interdiszciplináris tanulmányok a jog és a közgazdaságtan két vagy akár három európai és nem európai egyetemek. Minden partner egyetem díjat mesterfokozattal (LL.M. / MA / M.Sc.).

Európai jogi és közgazdasági mester (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
Campus Nappali 1 év Kérj Információt Franciaország Aix-en-Provence Olaszország Rome Belgium Ghent Izrael Haifa Ausztria Vienna Németország Hamburg Hollandia Rotterdam Lengyelország Warsaw India Mumbai Spanyolország Barcelona + 18 további

Ez az európai Master Jogi és Közgazdasági (EMLE) program egyedülálló lehetőséget az interdiszciplináris tanulmányok a jog és a közgazdaságtan két vagy akár három európai és nem európai egyetemek. Lesz egy közös LL.M. a hamburgi, ghent és rotterdami egyetemek és az összes többi partneregyetem további fokozatot szerzett (MA / MA).