LLM

Általános információk

Program leírás

LLM

A előfeltétele a megközelítés diplomás jogi oktatás az, hogy nem számít, függetlenül az expozíció szintje a törvény, a diplomások gyakorolni a globális környezetben. Azt tervezték, hogy a tananyag, hogy érzékennyé a végzős diákokat, hogy a normatív és a szakmai kihívások a globalizáció maga után vonja, és felkészíti őket a megfelelő eszközökkel ahhoz, hogy a megközelítés a törvény egy átfogó, univerzális-tudatos módon. A diákok részesülnek páratlan választéka tananyagot, szemináriumok, gyakorlati tapasztalatok és lehetőségek, hogy vegyenek részt a szellemi projektekben a legmagasabb szinten.

Jelenleg kínálunk egy LL.M. fokú specializáció a Human Rights Law. A jövőben, azt javasoljuk, hogy LL.M. mértéke olyan területeken, mint Társasági jog; Szellemi tulajdonjogok jog, környezetvédelmi jog; stb Szem előtt tartva az érdeke a jogi akadémia mellett tagozat tanterv, feküdtünk nagy hangsúlyt felszerelése a hallgatók innovatív tanítási készségek, amelyek végül megnyitja az utat, hogy kiváló tanárok. Ezen túlmenően a program hasznos azoknak, akik szeretnék bővíteni a jogi megértés és rögzítse a stratégiai döntéshozatal szerepét a nagyobb civil szervezetek, valamint az emberi jogok lawyering.

A cél a képzés, hogy a diákok elsősorban a kutatás, előadás, vita és az írás, szerezni egy alapos ismerete, és képes kritikusan elemezni, az elmélet és a törvény az emberi jogok védelme, a nemzeti, regionális és nemzetközi szinten . Végére a kurzus, a diákok kell: a teljes figyelmét a történelem és elmélet az emberi jogok törvény; részletes ismerete vonatkozó rendelkezéseinek az Alkotmány, a nemzeti törvények és bírósági kijelentése az emberi jogokról és a végrehajtó mechanizmus, valamint a nemzetközi emberi jogi eszközök és mechanizmusa; ismerete speciális eszközök és források fejlesztése az emberi jogi törvények.

Utoljára frissítve jún. 2014

Az iskoláról

The ITM Law School is a next generation Law School established with the object of providing world class legal education, which aims at preparing legal professionals who will play decisive leadership r ... Tovább

The ITM Law School is a next generation Law School established with the object of providing world class legal education, which aims at preparing legal professionals who will play decisive leadership roles, not only as advocates practicing in courts, but also as academics, legislators, judges, policy makers, public officials, civil society activists Kevesebb