29 LLM Programok ban ben Technológiai jogi tanulmányok 2024

LLM Programok ban ben Technológiai jogi tanulmányok 2024Filter
    • Brighton, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A törvény jövője digitális. Ez az innovatív LLM kritikus és intellektuális specializációt kínál Önnek ezen a gyorsan fejlődő területen. Tanulhat a mai vezető ügyvédektől, és kutatásaink alátámasztják tanításunkat. Meg fogja vizsgálni azokat a kérdéseket, amelyek felelősek a jogrendszer előtérbe helyezésében az internet irányításában. Emellett elméleti és gyakorlati betekintést kap, amely lehetővé teszi az információtechnológia és a szellemi tulajdonjog összefonódott területeinek elsajátítását.

    • Belfast, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a haladó program segít a hallgatóknak abban, hogy mélyen megértsék a törvény és a technológiai innováció kölcsönhatásait. Milyen társadalmi kihívásokat jelent a technológiai változás? Hogyan kezeli a törvény ezeket a kihívásokat? És milyen hatással van a technológiai innováció a joggyakorlatra? A School of Law technológia, e-kormányzás, szellemi tulajdon és innováció terén szerzett jelentős profiljára támaszkodva a programban részt vevő hallgatók lehetőséget kapnak a jog, a kormányzás és a „negyedik ipari forradalom” szakértelmének fejlesztésére.

    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Loyola Law School Cybersecurity & Data Privacy LLM specializációján a diákok egy sor tanfolyamot és tapasztalati tanulási lehetőséget kínálnak, hogy felkészítsék őket a feltörekvő technológia által támasztott változó jogi követelményekre.

    • Groningen, Hollandia

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    • Leiden, Hollandia

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az Advanced Master of Law and Digital Technologies szisztematikus és gyakorlati módon kiterjed a jogi és szabályozási elméletre és rendszerekre a lényeges témák sokféleségéből.

    • Lisbon, Portugália

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A program célja, hogy a hallgatók megkapják a szükséges technikai ismereteket a feltörekvő technológiák működéséről. Meggyőződésünk, hogy végzett hallgatóink csak akkor tudnak hozzáértően kapcsolatba lépni a digitális gazdaság érdekelt feleivel – legyenek azok szabályozók, induló vállalkozók vagy nagy technológiai cégek –, ha felfogják, hogy a technológiai kontextus hogyan alakítja az előttük álló jogi kérdéseket.

    • Bristol, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ez egy különleges tanfolyam, amely egyedülálló lehetőséget kínál a jogi ismeretek és készségek elsajátítására, amelyek a technológiai fejlesztéssel és innovációval kapcsolatos problémák és kihívások kezeléséhez szükségesek.

    • León, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    Képzésben részesítjük a kiberbiztonsági jog és a digitális környezet területére szakosodott szakembereket, akik az új kommunikációs és információs technológiák előnyei alapján reagálnak a törvény előtt álló új kihívásokra.

    • Washington, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    American University A Washington College of Law (AUWCL) régóta vezető szerepet tölt be a kapcsolódó szellemi tulajdonjog és technológiai jog területén. LL.M. A Szellemi Tulajdon és Technológia ezen erősségeit egy egyedülálló programmal hasznosítja a nemzetközi és hazai jogi diplomások számára, akik szeretnének belépni vagy növekedni ezeken az átfedő gyakorlati területeken. A program kihasználja washingtoni telephelyünket, valamint kiemelt kutatási és szakpolitikai központjainkat, hogy a hallgatók állandó kapcsolatba kerüljenek a bírákkal, a törvényhozókkal, a végrehajtó hatalom tisztviselőivel, a kereskedelmi tárgyalókkal, a multilaterális ügynökségekkel, a tudósokkal, valamint az ipari és közérdekű jogászokkal, akiknek a munkája. formálja a jognak ezt az izgalmas és gyorsan változó területét. A kiemelkedő pályázók jelentkezését várjuk Információs Igazságügyi Ösztöndíjunkra, amely részleges tandíj ösztöndíjat is tartalmaz.

    • Champaign, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    2 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    Az Illinois LLM - Intellectual Property & Technology Law Concentration program célja, hogy felkészítse a hallgatókat előzetes jogi képzéssel vagy anélkül, hogy kitűnjön szakmai karrierjében. Külföldi végzettségű hallgatók az LLM - Intellectual Property & Technology Law Concentration programban megismertetik az amerikai jogrendszert, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy saját tudományos vagy szakmai területükre szakosodjanak. Az Egyesült Államokban képzett jogászok az LLM - Intellectual Property & Technology Law Concentration (Szellemi tulajdon és technológiajogi koncentráció) programban is fokozhatják jogi szakértelmüket szakmai és karriercéljaik elérése érdekében.

    • Zürich, Svájc

    Részidő

    4 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A Zürichi Egyetem LL.M. program a nemzetközi szerződések megtervezése, valamint a technológia licencszerződések útján történő marketingjének elősegítését kínálja. A kurzus résztvevőinek lehetővé kell tenniük a nemzetközi szerződésgyakorlatban és a technológiatranszferben felmerülő problémák önálló megoldását.

    • Lyon, Franciaország

    Teljes idő, Részidő

    10 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Az LLM digitális törvényei és technológiája javaslatot tesz egy programra, amely biztosítja az ügyvédek által a digitális gazdaságban való részvételhez szükséges ismereteket. Ez a gyakorlat egyre növekvő területe, és a szükséges készségek mind a magángyakorlatban, mind az iparban keresettek.

    • Turin, Olaszország

    Teljes idő

    13 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A kiberbűnözés, kiberbiztonság és nemzetközi jog online Master of Laws (LL.M.) célja, hogy a résztvevőket a nemzetközi joggal és az alkalmazott gyakorlatokkal kapcsolatos képzésben részesítse a rosszindulatú kibertevékenységek kivizsgálása és leküzdése érdekében, valamint hogy mélyreható ismereteket nyújtson számukra a meglévőkről. kiberbűnözés-megelőzési stratégiák különböző szinteken, a kiberbűnözés és a kiberbiztonság nemzetközi dimenzióira összpontosítva.

    • Washington, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A nemzetbiztonsági törvény programjai, a George Washington University Law School kiemelik egyedülálló erősségeinket: országosan elismert oktatók, átfogó tanterv és hozzáférés a kiterjedt washingtoni, külkapcsolati, kiberbiztonsági és nemzetbiztonsági jogi közösséghez. Míg számos amerikai jogi iskola kínál egy vagy két tanfolyamot ezeken a területeken, kevesen közelítik meg a GW Law-nál elérhető tanfolyamok számát. A hallgatók választhatnak egy LL.M. nemzetbiztonsági és kiberbiztonsági törvényben egy LL.M. nemzetbiztonsági és amerikai külkapcsolati törvényben, vagy kiberbiztonsági MSL-ben.

    • Brussels, Belgium

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A szellemi tulajdonjog és IKT-jog mesterképzés a nemzetközi és európai szellemi tulajdonjog, az IKT-jog, valamint a média- és kommunikációs jog alapos tanulmányozását biztosítja. Különös figyelmet fordítanak az interdiszciplináris perspektívákra és gyakorlati készségekre, amelyekre ezekben az ágazatokban van igény.