Filter
Jogi Mester
Hollandia The Hague A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Technológiai jogi tanulmányok Jogi Mesterképzések Áttekintése 2019 in The Hague Hollandiában

LL.M. programok hossza változó, az érték és a mennyiség. A normál program egy év teljes munkaidőben cikket, vagy 2-3 év részmunkaidős tanulmány. A diákok gyakran a tanfolyamok akár szakosodnak egy adott területen, mint például a nemzetközi jog, vagy hozzon létre egy egyéni tanulmányokat, hogy megfeleljen az egyéni érdekek és szakmai igényeket.

A LLM Information Technology mértékben fejlett tudás és teljes megértése az információs technológia törvény. Egy személy a lehetőséget, hogy válasszon a széles témákban. Érettségi után, a munka, mint egy nemzetközi hírszerző tiszt, vagy az informatikai felügyelet menedzser és egyéb kapcsolódó szakmák.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Hága egy neves egyetem, Hága Egyetemen. Ez a város az egyik legjobb hely, hogy tanulmányozza, és tele van jó lehetőséget a diákok számára. Hága is ismert a sokszínűség és a kultúra. Ezért, ez egy tökéletes hely a tanulmányok és a jó karrier.

Kezdd el Ma Technológiai jogi tanulmányok Jogi Tanulmányok in The Hague Hollandiában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Technológiai jogi tanulmányok, The Hague

Diplomák
Helyszín
Hollandia
The Hague
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Leiden University

Az Advanced Master's in Law és a Digital Technologies rendszeres és praktikus módon lefedi a jogi és szabályozási elméletet és rendszereket az alapvető témák sokféleségéb ... [+]

Hogyan befolyásolja a kreatív munka digitalizálása és tömeges elosztása a szellemi tulajdonjogokat? Milyen módon fejlődhet a digitális technológia szabályozása, hogy jobban védje az egyéneket és a szervezeteket az identitáscsalástól vagy a biztonság megsértéséért?

Mit jelent ez a mester program?

A program középpontjában a digitális technológiák, például az internet, a számítógépek, a mobil eszközök, a meggyőző technológiák és a környezeti intelligencia nemzetközi és multidiszciplináris kontextusában a tudás mélyítése és bővítése a jog területén és a digitális technológiák irányításában.

A program biztosítja a diákok alapos betekintést a többféle módok (azaz a törvény, a szerződés, és a technológia) a szabályozó feltörekvő és konvergáló digitális technológiák globális nemzetközi szinten, uniós szinten, nemzeti vagy üzleti szinten.... [-]

Hollandia Leiden The Hague
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul