Filter
Jogi Mester
Hollandia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Technológiai jogi tanulmányok Jogi Mesterdiplomák Keresése Hollandiában 2019

Az LLM vagy Master of Laws egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát. LLM programok általában nyitva áll azok előtt, akik elsőként szerzett jogi diplomát.

A LLM Information Technology mértékben fejlett tudás és teljes megértése az információs technológia törvény. Egy személy a lehetőséget, hogy válasszon a széles témákban. Érettségi után, a munka, mint egy nemzetközi hírszerző tiszt, vagy az informatikai felügyelet menedzser és egyéb kapcsolódó szakmák.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Technológiai jogi tanulmányok Jogi Mesterdiplomák Hollandiában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Technológiai jogi tanulmányok, Hollandia

Leiden University

Az Advanced Master's in Law és a Digital Technologies rendszeres és praktikus módon lefedi a jogi és szabályozási elméletet és rendszereket az alapvető témák sokféleségéb ... [+]

Hogyan befolyásolja a kreatív munka digitalizálása és tömeges elosztása a szellemi tulajdonjogokat? Milyen módon fejlődhet a digitális technológia szabályozása, hogy jobban védje az egyéneket és a szervezeteket az identitáscsalástól vagy a biztonság megsértéséért?

Mit jelent ez a mester program?

A program középpontjában a digitális technológiák, például az internet, a számítógépek, a mobil eszközök, a meggyőző technológiák és a környezeti intelligencia nemzetközi és multidiszciplináris kontextusában a tudás mélyítése és bővítése a jog területén és a digitális technológiák irányításában.

A program biztosítja a diákok alapos betekintést a többféle módok (azaz a törvény, a szerződés, és a technológia) a szabályozó feltörekvő és konvergáló digitális technológiák globális nemzetközi szinten, uniós szinten, nemzeti vagy üzleti szinten.... [-]

Hollandia Leiden The Hague
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul