Filter
Jogi Mester
Hollandia Leiden A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Technológiai jogi tanulmányok LLM Diplomák Keresése in Leiden Hollandia 2019

LLM a latin Legum Magister, jelezve, Master of Laws. A Master of Laws (LL.M.) Program az amerikai törvény egy egyéves posztgraduális program. Külföldi jogi diplomával, akik sikeresen befejezik a program elnyerte a diplomát "LL.M. az amerikai jog."

A LLM Information Technology mértékben fejlett tudás és teljes megértése az információs technológia törvény. Egy személy a lehetőséget, hogy válasszon a széles témákban. Érettségi után, a munka, mint egy nemzetközi hírszerző tiszt, vagy az informatikai felügyelet menedzser és egyéb kapcsolódó szakmák.

Hollandia egy alkotó ország a Holland Királyság, amely tizenkét tartomány Észak-Nyugat-Európa és a három sziget a Karib-térségben. Angolul beszélő diákok nem lesz probléma megtalálni megfelelő tanfolyamokat. A nemzetközi diákok vonatkozó egyetemek Hollandiában számos ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

A város a Leiden házigazdák Hollands legrégebbi egyeteme erős tagszervezetek a királyi ház, amelynek tagjai általában egykori diákok. Ebben South Holland városban, akkor is megtalálja a Webster University Leiden és a University of Applied Sciences Leiden.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel Részidős Technológiai jogi tanulmányok LLM Képzések in Leiden Hollandiában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Technológiai jogi tanulmányok, Leiden

Diplomák
Helyszín
Hollandia
Leiden
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Leiden University

Az Advanced Master's in Law és a Digital Technologies rendszeres és praktikus módon lefedi a jogi és szabályozási elméletet és rendszereket az alapvető témák sokféleségéb ... [+]

Hogyan befolyásolja a kreatív munka digitalizálása és tömeges elosztása a szellemi tulajdonjogokat? Milyen módon fejlődhet a digitális technológia szabályozása, hogy jobban védje az egyéneket és a szervezeteket az identitáscsalástól vagy a biztonság megsértéséért?

Mit jelent ez a mester program?

A program középpontjában a digitális technológiák, például az internet, a számítógépek, a mobil eszközök, a meggyőző technológiák és a környezeti intelligencia nemzetközi és multidiszciplináris kontextusában a tudás mélyítése és bővítése a jog területén és a digitális technológiák irányításában.

A program biztosítja a diákok alapos betekintést a többféle módok (azaz a törvény, a szerződés, és a technológia) a szabályozó feltörekvő és konvergáló digitális technológiák globális nemzetközi szinten, uniós szinten, nemzeti vagy üzleti szinten.... [-]

Hollandia Leiden The Hague
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul