Filter
Jogi Mester
Hollandia Utrecht A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb LLM Képzések in Utrecht Hollandiában 2019/2020

Törvény iskolai végzettséggel és az ügyvédek rendszeresen alkalmaz egy LL.M. szerezni szakértelem egy speciális jogterületet, például adózási törvény vagy a nemzetközi jog, vagy áthelyezni egyik gyakorlati területről a másikra.

LLM egy posztgraduális jogi diplomát, amelyet követett a diákok, akik szeretnének szakosodni egy adott területen a jog. Diplomások ez a speciális képzés gyakran képzett dolgozni globális jogi környezetben.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Utrecht híres jelenléte gazdag kultúra és az uralkodó holland hagyományokat. Mindazok, akik érdeklődnek a tanuló kultúra, a művészetek vagy a történelem, Utrecht az egyik legjobb hely, hogy menjen. Intézmények, mint például Utrecht Egyetem jól ismert a minőségi oktatás.

Jogi Tanulmányok Keresése in Utrecht Hollandiában 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Hollandia
Utrecht
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Utrecht University

Az Utrecht University Nemzetközi Polgári Törvény (PIL) programja széles körű eszközökkel fogja felruházni a globális népességgel szemben jelenleg felmerülő jogi problémák ... [+]

RÓL RŐL

Az Utrecht University Nemzetközi Pénzügyi Jogi Programja (PIL) a jogi eszközök széles skáláját fogja felruházni a világ jelenlegi jogi problémáinak kezelésére. A PIL egy rugalmas program, amely számos lehetőséget kínál Önnek mind a tanulmányi időszakban, mind pedig a karrierlehetőségekben a posztgraduális képzésben. További előnyként a diákok nemzetközi keveréke ebben a programban azt jelenti, hogy - együtt dolgozva - ténylegesen felajánlja egymásnak személyes "összehasonlító" meglátásait a nemzetközi jogban.

Két specializációs szám A mai globalizált világban a nemzetközi közjog bonyolult, kihívást jelentő kérdésekkel foglalkozik, amelyek érintik mindenkinek az életét. A PIL programban a nemzetközi közjog közös témáit fedezheti fel, és két sávra szakosodhat:... [-]

Hollandia Utrecht Middelburg
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Utrecht University

Szereted a lehetőséget, hogy olyan mélyreható mesterképzési programot tölts le, amely meghaladja a standard egyéves időszakot? A Utrecht University kétéves jogi kutató me ... [+]

LEGJOBB LEGJOBB LEGJOBB

A nagyra értékelt Keuzegids Master's Selection Guide 2018 az Utrecht University jogi kutatási programját helyezte el a legjobb hollandiai területen.

RÓL RŐL

Kíváncsi vagy, analitikus és készen áll az új kihívásokra a dinamikus akadémiai környezetben? Szeretne tudományos tankönyveket írni, vitatkozni és bonyolult jogi kérdésekkel foglalkozni? Szeretné megkapni a lehetőséget, hogy befejezze a mélyreható mesterképzést, amely túlmutat a szokásos egyéves időszakon? Ha igen, a Utrecht University kétéves jogi kutató mestere lehet a tökéletes választás az Ön számára!

A JOGI KUTATÓK NÖVELÉNEK SZÜKSÉGESSÉGE ÉRDEKÉBEN... [-]
Hollandia Utrecht Middelburg
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Utrecht University

Az európai jogban tanított LLM programunk teljes egészében angol nyelven tanúskodik, ez a kihívásokkal teli és dinamikus területre merít, miközben sok új lehetőséget nyit ... [+]

RÓL RŐL

Szeretne többet megtudni az európai jog tanulmányozásáról az Utrecht University ? Tekintse meg a filmet, hogy benyomást keltsen. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne megvitatni egy kérdést az európai jogról, ne habozzon kapcsolatba lépni csapatunkkal, akik nagyon szívesen segítenek Önnek. Kapcsolatba léphet a Dr. Ton van Den Brink programvezetőkkel vagy Dr. Salvatore Nicolosi-val, és beszélgethet a jelenleg beiratkozott diákjával, Vera-val.

A mai Európa olyan ügyvédeket követel meg, akik alaposan elsajátítják az európai jogot. Az Európai Unió egyre nagyobb mértékben érinti az összes jogterületet, és tagállamaik nemzeti jogrendszerei magas szintű integrációt érnek el. Az uniós jog sokat tanít a jog és a közgazdaságtan, a történelem, a politika és a nemzetközi kapcsolatok kapcsolatáról. Ezáltal az uniós jog nem csak az ügyvédek érdekeit szolgálja, hanem bárkinek is, aki megpróbálja megérteni az egyik legambiciózusabb kísérletet, hogy különböző államok együttműködjenek. LLM programunk merülni fog ezen a kihívásokkal teli és dinamikus területen, miközben számos új lehetőséget nyit meg mind a program alatt, mind a program után. Alapos alappal rendelkezik az európai jogban, olyan területeken, mint a belső piaci jog, a versenyjog, a szociális jog, a bírói jogvédelem, a menekültjog, a büntetőjog és a közjog.... [-]

Hollandia Utrecht Middelburg
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul